Българинът е поставен под номер 3 в схемата на турнира,

...
Българинът е поставен под номер 3 в схемата на турнира,
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Манарино на старта в Куинс

Българинът е подложен под номер 3 в схемата на шампионата, който печели през 2014.

Григор Димитров ще стартира с френския деец Адриан Манарино акцията си на мощния шампионат на трева в Куинс. Българинът е подложен под номер 3 в главната скица на конкуренцията, която завоюва през 2014 година.

Димитров и Манарино имат пет мача между тях, като и петте са в сметката на 33-годишния хасковлия. Последният им дуел датира от Индиан Уелс по-рано тази година, когато Григор записа чист триумф. Двамата не са се срещали на трева досега.

Ако се оправи с Манарино, Димитров ще играе с спечелилия от мача сред Себастиан Корда и Карен Хачанов, а на четвъртфиналите може да се изправи против осмия в схемата Юго Умбер, който го надделя на финала в Марсилия.

Действащият първенец в Куинс Карлос Алкарас, който е подложен и под номер 1, стартира отбраната на купата против Франсиско Серундоло от Аржентина. Финалистът от предходната година Алекс де Минор е втори в схемата и има сложен противник за начало - Лоренцо Музети от Италия. Петкратният първенец Анди Мъри получи " уайлд кард " и във втори кръг може да играе с Холгер Руне (7).
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР