Американската авиокомпания "Юнайтед еърлайнс" не позволи на жена да вземе

...
Американската авиокомпания "Юнайтед еърлайнс" не позволи на жена да вземе
Коментари Харесай

Авиокомпания не допусна паун на борда на самолет

Американската самолетна компания "Юнайтед еърлайнс " не разреши на жена да вземе със себе си паун за прочувствена поддръжка в самолета по време на полет сред два щата, съобщи Асошиейтед прес.

Фотографката и участичка в представления Вентико, която живее в Ню Йорк, сподели, че е купила билет на пауна си Декстър.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ НАЙ-СМЕШНИТЕ МОМЕНТИ, УЛОВЕНИ НА ЛЕТИЩА

По данни на Fox News, дамата се пробвала да пътува дружно с птицата от летище Нюарк, щата Ню Джърси.

Пътничката споделила на бордния личен състав, че паунът й е необходим за „ прочувствена подкрепа” (в Съединени американски щати има хора, които отглеждат животни за поддръжка по здравна рекомендация, само че нормално те са кучета. На тях им е разрешено да бъдат на борда), и споделила, че е купила билет за спътника си.

Спряха певица на летище, не повярваха на какъв брой години е

Представители на „ Юнайтид еърлайнс” обаче не разрешили паунът да остане на борда дружно с останалите пасажери, тъй като „ не отговарял на разпоредбите по редица аргументи, в това число за тегло и големина”.

Инцидентът провокира рецензии в обществените мрежи, след което самолетната компания разгласи, че ще преразгледа политиката си към пасажерите.

Животните, които хората са употребявали като оръжия

„ Знаем, че на някои клиенти е нужна прочувствена поддръжка на животно, с цел да им помогне по време на пътуването. Молим такива клиенти да дават медицински документи авансово – до 48 часа. За да балансираме по-добре сред отбраната на нашите чиновници и клиенти по време на даване на услуга за пасажери с лимитирани благоприятни условия, преразглеждаме настоящата си политика и скоро ще съобщим за промените”, оповестиха от самолетната компания.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР