Американска ядрена подводница с управляеми ракети пресече стратегически жизненоважния воден

...
Американска ядрена подводница с управляеми ракети пресече стратегически жизненоважния воден
Коментари Харесай

САЩ пратиха ядрена подводница близо до Иран

Американска нуклеарна подводница с управляеми ракети пресече стратегически жизненоважния воден път сред Иран и Арабския полуостров, оповестиха от американския флот на фона на възходящото напрежение с Иран, заяви в. „ Сабах “.
От Пети американски флот, основан в Бахрейн, обявиха, че подводницата от клас Охайо „ Джорджия “, която е с управляеми ракети, съпроводена от други два военни кораба, е минала през Ормузкия пролив, стеснен проход, през който минава една пета от международните ресурси от петрол.
 Иран се сдобил със секретни американски авиационни ракети Иран се сдобил със секретни американски авиационни ракети
Иранските военни се похвалили, че разполагат с няколко броя от американската специфична авиационна ракета Hellfire във версията AGM-114R...
Необичайният пренос в плитките води на Персийския залив, целящ да подчертае американската военна мощност в района, е след убийството през предишния месец на Мохсен Фахризаде, ирански академик, посочен от Запада като татко на разформированата военна нуклеарна стратегия на страната от Близкия изток.
Идва и към две седмици преди годишнината от американския удар с безпилотни летателни апарати през януари, при който почина висшият ирански боен пълководец военачалник Касем Солеймани. Иран даде обещание да отмъсти за двете убийства.
Присъствието на подводница с балистични ракети във водите на Близкия изток алармира за „ ангажираността на американските военноморски сили с районните сътрудници и морската сигурност “, заява американските Военноморски сили, демонстрирайки готовността си „ да се пазят против всяка опасност когато и да е “.
„ Джорджия “ е въоръжена със 154 крилати ракети „ Томахоук “ и може да транспортира до 66 командоси от силите за специфични интервенции.
 Подводниците на Съединени американски щати с нов вид нуклеарни бойни глави, Русия е разтревожена Подводниците на Съединени американски щати с нов вид нуклеарни бойни глави, Русия е разтревожена
Американски подводници от Военноморски сили бяха оборудвани с нов модел нуклеарни бойни глави с дребна мощ, оповестява CNN. Според Пентагона това нама...
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР