Алексей Навални, най-известният руски опозиционен политик, който в момента е

...
Алексей Навални, най-известният руски опозиционен политик, който в момента е
Коментари Харесай

Алексей Навални е в критично състояние

Алексей Навални, най-известният съветски опозиционен политик, който сега е в пандиза, изпитва мощни болки в стомаха. Те може да са резултат от бавнодействаща отрова, съобщи в петък негов непосредствен съдружник, предава

По думите на Руслан Шаведдинов предходната седмица е била извикана кола за спешна помощ в строго охраняваната наказателна колония IK-6 в Мелехово, на към 250 км източно от Москва, където е арестуван Навални.

" Положението му е сериозно, всички сме доста загрижени ", сподели Шаведдинов в телефонно изявление за английския всекидневник. " Разбираме, че ситуацията би трябвало да е било доста неприятно, щом е била извикана кола за спешна помощ ", сподели той и добави, че затворническите управляващи са отказали Навални да бъде признат в болница.

След идването на колата за спешна помощ не е имало настояща информация за здравословното положение на Навални, сподели Шаведдинов, тъй като " затворническите управляващи вършат всичко допустимо да го изолират ".

През 2020 година Навални оцеля след очевиден  опит за отравяне  по време на полет в Сибир с, както откриха проби в западни лаборатории, нервнопаралитично вещество. Руските управляващи отхвърлиха да са се пробвали да го убият. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР