Александра Богданска има фигура, която буди възхищение у всички и

...
Александра Богданска има фигура, която буди възхищение у всички и
Коментари Харесай

Алекс Богданска разкри диетата си за перфектна форма

Александра Богданска има фигура, която буди удивление у всички и за разлика от множеството известни дами, които се кълнат, че не съблюдават диети, тя има изпитан режим, който следва всяка година.

Моделът разкри със своите почитатели, че при започване на февруари съблюдава Житният режим на Дънов. “Ето я моята загадка да се усещам добре след тежката зима ” , споделя Богданска и споделя, че още веднъж ще се подложи на него на 2 февруари.

Той трае 10 дни и е много прецизен – ядат се по 100 г жито, до 3 ябълки дневно, до 9 ореха и по 3 лъжици мед. Пие се щедро количество вода, най-малко по два литра. “Изключени са алкохолът, соковете, кафето, цигарите. В първите дни е допустимо да ви боли глава ”, споделя моделът.

 Алекс Богданска разкри диетата си за съвършена форма

С житния режим се почиства тялото от токсините, утайките и наслояванията, насъбрани от по-тежките храни на зимните месеци. Препоръчително е да се направи през февруари, най-късно до четвъртия ден след Пълнолунието.

Богданска признава в своя влог, че първия път, в който го е спазвала, е свалила 7 кг. На идната година го повторила и свалила 5, а в идващите години олеква все с по 3 кг. “Ще свалите толкоз килограми, колкото имате непотребни насъбрани отрови и шлаки в тялото ”, споделя Алекс.

 Алекс Богданска разкри диетата си за съвършена форма

Тя поучава да не се тренира по време на режима, тъй като е допустимо да се чувствате доста отпаднали. Особено в случай че се прави за първи път. “ Не се насилвайте. Слушайте тялото си. Това е най-важното ” , споделя Алекс. Тя споделя, че зареждането също е толкоз значимо след режима. Това става а “Ангелска чорба ”. Ето какво споделя Алекс:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР