Алекс Сърчаджиева никога не пада духом и каквото и да

...
Алекс Сърчаджиева никога не пада духом и каквото и да
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева с лично признание за Бареков

Алекс Сърчаджиева в никакъв случай не пада духом и каквото и да се е случило в живота ѝ, отличителната ѝ усмивка в никакъв случай не залязва. Както и невероятното възприятие за комизъм, на което се радват телевизионните фенове, предава woman.bg.

Актрисата бе на посетители в " Шоуто на Николаос Цитиридис ", където като се изключи че отговаряше на въпросите на водещия и двамата организираха забавен диалог, не пропусна да си направи няколко много пиперливи шегички. С необятна усмивка и фино възприятие за комизъм, Сърчаджиева съобщи, че постоянно е мечтаела да приключи " Международни връзки ", с цел да бъде покрай Николай Бареков:

" Исках да изучавам " Международни връзки ", тъй като в този момент можех да бъда някъде с Николай Бареков. Можехме дружно да четем вестници и да приказваме на британски. Можех да му споделям на езика на Шекспир – " Здравей, по какъв начин си? Дай ми пари, апелирам ", призна актрисата, като елегантно се подигра с познанията на политика и водещ по британски.

Освен това, Алекс не пропусна да захапе и Цитиридис, като загатна на няколко пъти, че е уволнен и сега тя чака трепетно да заеме неговото място.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР