Актьорът, влязъл в ролята на големия брат на Кевин -

...
Актьорът, влязъл в ролята на големия брат на Кевин -
Коментари Харесай

Арестуваха актьор от филма Сам вкъщи за домашно насилие

Актьорът, влезнал в ролята на огромния брат на Кевин - Бъз, който постоянно го тормози, в този момент ще изпита на собствен тил какво е да прекараш зле коледните празници. Полицията в Оклахома уточни Девин Ратрей като обвинен в опит за удушаване на приятелката си поради случай, случил се преди близо две седмици. В отчета се споделя, че той е нападнал, блъснал и душил приятелката си по време на спор в хотелската им стая.

Според сведенията, представени от E!News, в ранните часове на девети октомври полицията идва в хотел Hyatt в Оклахома, отзовавайки се на сигнал за хипотетичен случай. Записите на градския съд демонстрират, че против Ратрей е подадена тъжба за нахлуване и побой в 3 сутринта и че му е наложена гаранция от 750 $ и санкция от 148 $. Арест не е бил осъществен до през вчерашния ден.

В полицейския отчет се споделя, че ден след случая чиновник на реда се е срещнал с жена в лобито на хотела, с цел да запише показанията ѝ. „ Тя ме осведоми, че приятелят ѝ я е пребил съвсем до гибел предната вечер. Признава, че не е желала да повдига обвинявания по това време, само че служителите на реда са взели всичката ѝ персонална информация. Казва, че единственото, което са създали, е да помолят приятеля ѝ да се реалокира в различен хотел още същата вечер “, написа още в отчета.

Името на хипотетичния причинител и неговата жертва са скрити в полицейския отчет.

Все отново чиновници на реда споделят пред TMZ, че в хипотетичния случай са взели участие Ратрей и приятелката му. Изданието цитира представител, който споделя, че двойката е почнала да спори, като в един миг се е стигнало до физическо принуждение. Малко по-късно те са завършили връзката си. Засега не е ясно какъв е бил предметът на разногласието им.

Според отчета, жертвата твърди, че с приятеля ѝ са се скарали още преди да стигнат хотела, като траяли кавгата в стаята, когато мъжът я е хвърлил на леглото и почнал да я души с едната си ръка, а с другата ѝ запушил устата, с цел да спре да диша. „ Казва, че е захапала ръката му и той я е блъснал в лицето. Успяла да се изтърколи от леглото и избягала от стаята “, написа още полицията.

Допълва се, че жертвата стигнала до стълбището на хотела, седнала и почнала да плаче. След това се върнала в стаята, събрала движимостите си и се настанила в друга стая. Когато отишла да си вземе преносимия компютър, мъжът я блъснал в бюрото и наранил ръката ѝ. Полицията споделя, че били направени фотоси на пострадванията, като е бил публикуван медицински документ за принуждение и нахлуване.

Органите на реда не са съумели да открият къде тъкмо се намира нападателят в дните след нападението, смятайки че той може да е напуснал Далас и да се е върнал в Ню Йорк. Девин Ратрей живее в Манхатън.

Две седмици по-късно Девин Ратрей е задържан в сряда, 22 декември, споделя чиновник на градския арест на Мидуест, Оклахома за американското издание.

Служителят сподели, че артистът " Сам у дома " е бил арестуван в сряда, 22 декември, по обвиняване за домашно принуждение и нанасяне на телесна щета посредством удушаване, което е углавно закононарушение. Ратрей е театралничил за фотография и е бил освободен за по-малко от 15 минути.

Актьорът платил гаранцията си от 25 000 $, съгласно правосъдните протоколи на окръжния съд на Оклахома.

E! News се обърна към негов представител за коментар, само че не получи отговор. Актьорът към момента няма и посочен юрист за делото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР