Актьорът Малин Кръстев не показва излишни емоции - критиката, но

...
Актьорът Малин Кръстев не показва излишни емоции - критиката, но
Коментари Харесай

Малин Кръстев: Хората без чувство за хумор са опасни

Актьорът Малин Кръстев не демонстрира непотребни страсти - рецензията, само че и мощната самоирония са част от облика му. Зад сериозния взор обаче постоянно наднича смях.

„ Осъзнавам, че съм доста благополучен човек. Професията ме сблъсква с такива неповторими хора. Нашата специалност не се работи, а се живее. Направих доста правилни ходове и не скърбя за нищо”, сподели в предаването „ Събуди се” по Нова тв Малин Кръстев.

„ Не мога да претърпявам хора, които се взимат на съществено и които живеят в някаква заблуда за себе си. Те непрестанно играят в живота в желанието си да обслужат публичното мнение. Мразя и хора без възприятие за комизъм, те са опасни”, сподели още артистът.

„ За страдание това потомство си е самодостатъчно. Най-големият ми боязън е, че не прави оценка човешкия живот като подобен. Като късмет, че си се родил. И това не е единствено в България, а по целия свят. Може би в действителност си тръгваме. Опитвам се да не бъда черноглед”, на мнение е Кръстев.

На въпрос по какъв начин предаването „ Господари на ефира” го промени през 15-те години в ефира на NOVA, артистът сподели, че няма чувството, че е минало толкоз време.

„ Предаването ми донесе единствено хубави и приятни страсти, както и среща с доста експерти. Това да имаш доверие единствено на „ Господари на ефира”, че нещо може да се позволи до дъно, е страхотно”, добави Малин Кръстев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР