Актьорът и бивш американски политик Арнолд Шварценегер беше освободен, след

...
Актьорът и бивш американски политик Арнолд Шварценегер беше освободен, след
Коментари Харесай

Освободиха Шварценегер след задържането му в Мюнхен за недеклариран луксозен часовник

Актьорът и някогашен американски политик Арнолд Шварценегер беше освободен, откакто бе арестуван за малко от немските митничари на летището в Мюнхен в сряда поради това, че не е заявил скъп първокласен часовник, съобщи ДПА.

Роденият в Австрия Шварценегер в последна сметка е съумял да продължи пътуването си, разгласи представител на основната митническа работа в Мюнхен в сряда вечерта. Той е съумял да вземе със себе си и часовника.

Срещу Шварценегер, международен първенец по културизъм и звезда от екшън филми, който е бил два мандата губернатор на американския щат Калифорния, е формирано наказателно данъчно произвеждане, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според митническите управляващи Шварценегер не е заявил скъпия първокласен часовник при идването си в Мюнхен, макар че явно е възнамерявал да го остави в Европейския съюз.

Шварценегер е пътувал към Австрия за благотворителен търг, на който е възнамерявал да продаде часовника в интерес на учредената от него Инициатива за климата.

Той също по този начин е възнамерявал да участва на ски надпреварата „ Ханенкам " в курорта Кицбюел в Австрийските Алпи.

„ Ако стоките останат в Европейски Съюз, би трябвало да платите налог и мито за тях - това важи за всички ", сподели представителят на митниците и добави: „ Ние се заехме с въпроса. Сега казусът ще бъде предаден на способената работа за наказателни каузи и санкции в Аугсбург ".

В Мюнхен филмовата звезда се е съгласил да заплати мито за персоналния си часовник, оповестиха от Инициативата за климата на Шварценегер.

„ Той е сътрудничил от самото начало, макар че това е било некадърно следствие, цялостна комедия от неточности, само че от която би излязъл доста занимателен полицейски филм ", се споделя в изказването.

„ Надяваме се, че Германия ще влага толкоз сила в реорганизацията на стопанската система си и превръщането й в по-екологична, колкото и в налагането на мита върху собствеността на хората ", се споделя още в него.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР