Актуалната прогноза за сезона, според американците ще бъде по-топла. Англичани

...
Актуалната прогноза за сезона, според американците ще бъде по-топла. Англичани
Коментари Харесай

Климатологът Георги Рачев Ни Отвори Очите! Ето Какво Ще Е Времето До Празниците!

Актуалната прогноза за сезона, съгласно американците ще бъде по-топла. " Англичани и други сътрудници излязоха с прогноза, че ще бъде най-тежката зима. За в този момент няма съществени доводи зимата да бъде по-сериозна в Европа ", добави Рачев.

" Снеговалежът през днешния ден ще прекъсне до няколко часа. Филип си отива, чакат ни нови циклони ", добави Рачев. " Филип се изнася над Източна България, което допуска ниски утринни температури ".

" В сряда на Никулден ще има опция за някоя снежинка, защото и максималнте температури ще бъдат от 4 - 5 до 8 градуса. На 8 декември ще бъде студено в ниската част на България, температурите сутринта ще бъдат от порядъка на -6 градуса. От Никулден ни чака едно покачване на температурите. Намираме се в интервал с ниска сбъдваемост на прогнозите ", изясни климатологът.

" Общо взето ни чака меко време през идната седмица до края на първата половина от декември. След това ни чака следващият средиземноморски циклон, който не се е формирал още. Актуалната прогноза за сезона продължава да бъде за малко по-топла зима. Засега мраз няма ", сподели още Рачев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР