Актрисата Упи Голдбърг беше отстранена от токшоуто, което води за

...
Актрисата Упи Голдбърг беше отстранена от токшоуто, което води за
Коментари Харесай

Упи Голдбърг е отстранена като водеща заради коментар за Холокоста

Актрисата Упи Голдбърг беше отстранена от токшоуто, което води за две седмици, откакто съобщи, че нацисткият геноцид над шест милиона евреи " не е обвързван с раса ". Въпреки извинението от страна на фамозната водеща на токшоуто " The View ", президентът на ABC News Ким Годуин съобщи, че е решила, че това не е задоволително.

" Незабавно краткотрайно премахвам Упи Голдбърг за две седмици поради нейните неправилни и обидни мнения ", написа Годуин в изказване, оповестено в Twitter акаунта за връзки с обществеността на телевизионния канал.

" Макар че Упи се извини, помолих я да отдели време за размисъл и да се запознае с въздействието на мненията си ", сподели Годуин.

Носителката на " Оскар " съобщи в предаването " The View " по ABC, че Холокостът е включвал " две групи бели хора ".

" В днешното си предаване споделих, че Холокостът " не е обвързван с расата, а с нечовешкото отношение на индивида към индивида ". Трябваше да кажа, че става въпрос и за двете ", написа Голдбърг в опрощение в Twitter късно в понеделник.

" Еврейският народ по света постоянно е имал моята поддръжка и тя в никакъв случай няма да се отдръпна. Съжалявам за болката, която съм предизвикала ", добави 66-годишната водеща и актриса.

След мненията на Голдбърг критиците акцентираха, че расата е заемала централно място в нацисткия геноцид, като нацистите са вярвали, че са господстваща раса. /БГНЕС
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР