Актрисата Манди Мур се оказа голяма авантюристка. В началото на

...
Актрисата Манди Мур се оказа голяма авантюристка. В началото на
Коментари Харесай

Манди Мур покори Килиманджаро

Актрисата Манди Мур се оказа огромна авантюристка. В началото на април красивата брюнетка се докосна до националния парк „ Серенгети “ в Танзания, след което покори с група другари най-високата планина в Африка – Килиманджаро.

Манди показа, че преди този момент премеждие в никакъв случай не ѝ се е случвало да лагерува, да спи на палатка и т. н., само че по някаква причина доста държала да предприеме изкачването на планината.

Всъщност пътуването до върха на масива на Кили приличало на пътешестване от екватора до Антарктида за броени дни, защото маршрутът пресича пет разнообразни екологични зони, вариращи от дъждовна гора до арктически мраз, при температури, които считаме за горещина до такива, които водят до измръзване.

Мур споделя, че не е правила някаква сериозна подготовка, с цел да доближи върха от към 5800 метра, само че че въпреки всичко е разчитала на обстоятелството, че туристическите походи в планината не са ѝ непознати.

33-годишната актриса показа, че от 18-годишна е желала да се качи на известната планина, откакто гледала филм за Килиманджаро. Мечтата ѝ се трансформира в действителност и с помощта на годеника ѝ Тейлър Голдсмит.

Актрисата и групата ѝ доближават до най-високата точка в Африка след осемчасово нанагорнище. Тя споделя: „ Никога не съм била по-решена да се оправя с такова физическо предизвикателство преди. Но няма нищо по-страхотно от това да схванеш, че си кадърен да постигнеш доста повече неща, в сравнение с очакваш. “

Вижте невероятните фотоси на Манди в галерията ни!

Източник: Tialoto.bg

Снимки: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР