Активните и спортуващи семейства могат да бъдат щастливи - част

...
Активните и спортуващи семейства могат да бъдат щастливи - част
Коментари Харесай

Луксозни европейски хотели за спортуващи семейства

Активните и спортуващи фамилии могат да бъдат щастливи - част от европейските първокласни курорти допълват своите петзвездни уреди с летни спортни академии, които дават отговор на всички възрасти, ползи и качества.

В Португалия уроци по голф и тенис - плюс футболен лагер със звезди, притеглят фамилии в курорта Куинта до Лаго на Алгарве.

В сърцето му е The Campus - мултиспортен комплекс, който посреща всички – от олимпийски спортисти и спортни звезди до фамилии на отмора, и където някогашните британски футболисти Майкъл Оуен и Джо Коул водят седмични футболни лагери за деца на възраст от 5 до 15 години. Цените започват от 650 евро на дете.

Ако отседнете измежду ретро блясъка на хотел Magnolia, родителите ще получат дневни карти с отстъпка за басейна, фитнес залата, персонални тренировки и спортни рехабилитационни сесии в The Campus, до момента в който децата им са в академията. Една седмица коства от 1 500 евро на човек плюс полети.
View this post on Instagram
A post shared by Ophir PR (@ophirpr)

В известния испански състезателен курорт Ла Манга начинаещите футболисти могат да усъвършенстват уменията си, до момента в който неотдавна стартиралата Golf Academy предлага набор от частни уроци, едноседмични курсове и 90-минутни фамилни уроци за до шестима души.

Тенисът е другата му звездна алтернатива - с 28 корта и треньори, предлагащи частни, групови и едноседмични уроци. Срещу 30 евро можете да се регистрирате за демонстрационна сесия на падел - бързо разрастваща се версия на тениса, играна на по-малък корт.

Семействата могат да резервират жилища из курорта или да се насочат към петзвездния хотел Principe Felipe за изискана храна, голям открит басейн, уелнес и СПА център. Една седмица коства от 1 150 евро на човек плюс полети.
View this post on Instagram
A post shared by Arne Selmer (@arne_selmer)

Луксозният хотел Chia Laguna Village на италианския остров Сардиния предлага футболни и танцови академии за деца от 6 до 15 години.Треньори, квалифицирани от УЕФА, водят тренировките по футбол, до момента в който професионални хореографи преподават в учебното заведение по танци.

Междувременно, родителите могат да се възползват от услугата за наем на планински колела и обиколки с професионални водачи или да опитат конна езда, голф, тенис и водни спортове. Или пък просто да се насочат към спа центъра на курорта, плувните басейни или белия песъчлив плаж.

Цените за седмица на база ол инклузив започват от 1 700 евро на човек, в това число полетите. Петдневните академии костват от 400 евро за танци и 500 евро за футбол през август.

В Сардиния се намира и Forte Village Resort с осем хотела – четири или петзвездни, които дават на гостите достъп до баскетболни стадиони, игрище за крикет, 12 тенис корта, пет футболни стадиони, девет басейна и център за водни спортове.

Голфърите могат да употребяват подготвителната площадка или да се насочат към близкото игрище Is Molas, което е хазаин на четири италиански открити шампионати. Една седмица коства от 1700 евро на човек плюс полети.
View this post on Instagram
A post shared by Forte Village (@fortevillage)

На Корфу професионални инструктори са разполагаем в крайбрежния хотел Ikos Dassia. Гостите могат да се запишат за композиция от едноседмични академии или еднократни часове по футбол, тенис, уиндсърф, ветроходство, йога и даже гръцки танци.

Има спа и уелнес център за усмиряване на болките в мускулите, а туристите могат да избират от стаи и жилища с аспект към градината или морето, както да резервират вила със личен басейн.

Една седмица коства от 1 900 евро на човек, в това число полети.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР