Ако украинското държавно ръководство използва сила против Донбас, Русия със

...
Ако украинското държавно ръководство използва сила против Донбас, Русия със
Коментари Харесай

„Свободная пресса”: При опит да навлязат в Донбас украинските войски ще срещнат руската армия

Ако украинското държавно управление употребява мощ срещу Донбас, Русия със 100-процентова възможност ще вкара войски на територията на Украйна в отговор на експанзията, декларирал по телевизия Topinform известният украински политолог Михаил Погребински, представен от портала politnavigator.net. Експертът не изключва, че властта в Киев има на разум силов сюжет и даже е подготвена да го извърши, в случай че Съединени американски щати предадат ПТУР „ Джавелин” и други „ летални железа”.

Ясно е, че Русия ще навлезе стремглаво за отбрана на популацията, само че Погребински няма еднопосочен отговор къде ще се спре: на сегашната разграничителна линия (наподобяваща фронтова), на географските граници на Донбас или даже по-нататък. Експертите се двоумят към някакъв усреднен вид и постоянно загатват река Днепър. Това, несъмнено, ще го вземат решение политиците, а не военните.

Западът затъна в проблеми и на Меркел и на Макрон в действителност съвсем не им остават лостове за въздействие или време да се интересуват какво прави протежето им Петро Порошенко. Техните функционалности са присвоени от „ американския доброволец” Кърт Волкър.

Според специалиста Борис Рожин в портала svpressa.ru, никой не може да се споразумее с Киев, в случай че към този момент не се е споразумял с Вашингтон. Съединени американски щати обаче безкомпромисно държат на ултиматума от времето на Обама, че Русия би трябвало да си отиде от Донбас и от Крим. Русия на собствен ред въобще отхвърля тези разновидности. Естествено безизходицата е цялостна.

И във Вашингтон, и в Киев знаят, че войските на съветския Южен боен окръг след многото учения за по-малко от 24 часа към този момент ще са на територията на Донбас, а това значи незабавно след изчакване на челните украински подразделения първи да преминат линията на прикосновение.

Рожин твърди, че съветското държавно управление е предизвестило формален Киев, че Москва няма да допусне военно решение на казуса с Донбас.

Украинският Генерален щаб евентуално регистрира в планирането си „ съветския фактор”. В акцията през 2014 година не го оцени и това приключи много мъчително за украинската войска.
Сега украинското военно управление под натиска на крайните радикали възнамерява задоволително лимитирани интервенции по преодоляване на „ сивата зона” с доста по-малко сили, в сравнение с има в запас.

Украинците основателно се притесняват от съществено опълчване и по тази причина войната се води на „ следено равнище”. На американците също е преференциално да поддържат подобен управляем спор – Русия пред вратите си има война, която нито може да приключи, нито да води намерено.

На администрацията на Порошенко войната също е преференциална. С нея тя оправдава бездарната си политика: понижаване на виталното ниво, съсипване на стопанската система, усложняване на престъпната конюнктура.

Редакция БЛИЦ (по непознати изявления )
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР