Ако се стремите прическата ви да излъчва женственост и изисканост,

...
Ако се стремите прическата ви да излъчва женственост и изисканост,
Коментари Харесай

Прическите на принцесите

Ако се стремите прическата ви да излъчва женственост и изтънченост, то прическите на кралските особи са съвършеното ентусиазъм.

Косите на Кейт Мидълтън, Меган Маркъл, кралица Летисия, кралица Рания и още от дамите от кралските дворове по света са постоянно елегантни.

Кейт Мидълтън е малко по-консервативна в избора си на прически. Можем да я забележим с пусната коса на талази, само че и със стегнат кок, прикован с тънка мрежичка – нещо, което малко модерни дами биха носили, само че в тази ситуация на Кейт придава демодиран сексапил и благородно лъчение. Ниските кокове като цяло са чест избор на Кейт, като от време на време тя избира по-романтични и комплицирани разновидности с вплетени плитки.

 Прическите на принцесите

Дами като Меган Маркъл и кралиция Летисия пък постоянно са една концепция по-модерни. Виждали сме Летисия с права коса на линия, както и с ефектни конски опашки.

Разгледайте техните визии в галерията! Със сигурност ще откриете голям брой прелестни хрумвания освен за всекидневието си, само че най-много за всеки по-специален мотив.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР