За пореден сезон дългите мигли с плътен черен обем са

...
За пореден сезон дългите мигли с плътен черен обем са
Коментари Харесай

Горещ тренд: мигли с царствен обем

За следващ сезон дългите мигли с компактен черен размер са един от най-силните акценти в грима

Покрити с плътни пластове серпантина, гъсти или пък с невероята дължина, с спомагателни снопчета или цялостен ред изкуствени мигли, твоите ресници могат напълно независимо да подчертаят хубостта на лицето.

В последните ревюта на марки като Dsquared2, Lanvin, Mathew Williamson, Paul Smith и други моделите се отличаваха точно с грим визии, в които миглите са главен акцент.

Необходимите помощници, с цел да постигнеш стремежи резултат са наложително подобаващата за теб серпантина и клещите за извиване, а в последно време изкуствените мигли (на цялостен ред или обособени снопчета) също навлизат в ежедневния боеприпас на от ден на ден дами.

А ето и най-важните препоръки:

Най-добрият метод за нанасяне на спиралата е да движиш четчицата на зиг-заг от основата на миглите към връхчетата. Така ги покриваш отмерено и в това време ги извиваш нагоре.
След като нанесеш един пласт серпантина и изчакаш да изсъхне, покрий миглите с втори пласт, с цел да ги направиш още по-обемни.
На миглите на долния клепач постави единствено един пласт. Твърде мощно подчертаните ресници под окото вършат погледа тежък и изтощен.
Научи се да поставяш няколко снопчета изкуствени мигли във външния ъгъл на окото. Така оптически правиш очите си по-големи и секси.
Извиването на миглите прави чудеса. Използвай извивачката преди да нанесеш серпантина, а най-хубав резултат ще постигнеш, в случай че авансово леко загрееш металните накрайници.
Черната серпантина отива на всяка жена , само че в случай че я намираш за прекомерно трагична, денем заложи на мрачно кафяво или сиво.
Ако искаш да опиташ цветна серпантина , само че без да изглеждаш прекомерно ексцентрично, нанеси цветния туш единствено по връхчетата на миглите, върху авансово нанесения пласт черна серпантина.
И противоположното, в случай че задачата ти е цветната серпантина да изпъкне още по-ярко, първо покрий миглите с упътняваща основа в бяло.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР