Ако се чувствате изтощени, мрачни и сякаш мозъкът ви просто

...
Ако се чувствате изтощени, мрачни и сякаш мозъкът ви просто
Коментари Харесай

Как да си върнете енергията и жизнеността

Ако се чувствате изтощени, мрачни и като че ли мозъкът ви просто не е толкоз функционален, колкото е бил преди, би трябвало да знаете, че признаците ви не са единствено в главата. По-важното е: те не са вашата орис! Ключът към това да се усещаме спокойни, мощни, енергични и витални се крие в балансирането на нашите хормони на напрежението!

Книгата “Край на умората на надбъбречните жлези ” на доктор Изабела Уенц, която е последният шлагер на Издателство “Вдъхновения ”, е пътна карта, която ще ви помогне да трансформирате енергийните си нива; да се разделите с нежеланото безпокойство; да започнете да спите добре, с цел да можете да бъдете индивидът, който желаете да сте в този свят. А не изтощената и изтощена версия на себе си.

Д-р Изабела Уенц споделя: „ Прекарала съм огромна част от живота си изтощена даже и след повече от 11 часа на нощ в леглото. Всъщност спях прекомерно доста (състояние, наречено хиперсомния), само че качеството на съня ми беше неприятно и защото не си набирах задоволително оздравителен сън, се събуждах, чувствайки се изцедена, като че ли въобще не съм си лягала.

Преди да бъда диагностицирана с хашимото и да стартира в действителност да работя върху здравето си, пиех по шест до осем чаши кофеинови питиета всеки ден, с цел да се подкрепям будна и да преживея работния ден. Пристрастяването към кофеина е толкоз причина за адреналните проблеми, колкото и признак, тъй че би трябвало да се фокусираме върху оздравяването на надбъбречните жлези с отмора, поддържане и включване на хранителни добавки, като адаптогени (които обрисувам за вас в цялата програма), за най-хубави резултати.

Разработих стратегия, която да се основава напълно на признаците. Стартирахме програмата в дребна група от 213 души през януари 2020 година и анализирахме резултатите въз основа на признаците. Подобрихме програмата и я пуснахме още веднъж през юни 2020 година в по-голяма група от 867 души. След това още веднъж анализирахме резултатите и продължихме процеса още две години, преди да превърнем програмата в книгата, за която четете сега.

Исках да се уверя, че програмата е потребна, безвредна и ефикасна за допустимо най-вече хора, по тази причина добавяхме нови тактики, решения и насоки към всяко ново издание. Към 1 март 2022 година програмата е провеждана общо шест пъти, като над 2600 души са я следвали сполучливо. Общо 349 души попълниха анкетите първоначално и в края на програмата и за мен е наслаждение да споделя подобренията, за които те оповестиха. ”

Изпитвате ли някои от симпомите, които демонстрират адренална отмалялост?

• Имате проблеми със съня (или със заспиването, или с непробудния сън) или изпитвате отмалялост макар достатъчното сън

• Имате проблеми със запомнянето на ежедневни неща и живеете в море от „ мозъчна мъгла “

• Чувствате се по-мрачни и по-тревожни, в сравнение с бихте желали, или елементарно се претоварвате в всекидневието

• Борите се с най-малко едно от изброените: наднормено тегло, бодърствуване, хормонален дисбаланс, загуба наизуст, хронична болежка и може би даже ниско либидо

• При вас се редуват диария и запек

• Имате ниска кръвна захар

• Усещате понижена дарба да се справяте със напрежението

• Необходимо ви е по-дълго време за укрепване на рани и излекуване след лека простуда

• Преживявате лека меланхолия

• Чувствате се по-зле след пропускане на хранене

• Страдате от натоварен предменструален синдром (ПМС)

• Способността ви за взимане на решения е понижена

• Борите се с понижена продуктивност

• Чувствате се прочувствено нестабилни и ви е мъчно да се справяте с страстите си.

Може да са ви споделили, че тези признаци са „ естествени “ или „ единствено в главата ви “, само че дано да поясним: не са „ естествени “! Наистина те са постоянно срещани. Но единствено тъй като са постоянно срещани, това не значи, че са естествени или че няма отърване от тях.

Протоколът в тази книга, който се базира на програмата на Изабела Уенц, помогнала на хиляди участници да подобрят фрапантно здравето си, е предопределен да ви улесни в откриването на първопричината за признаците ви и в излекуването ви във всеки вероятен аспект. В книгата ще откриете няколко лесни промени в метода на живот, които ще ви оказват помощ да се почувствате по-щастливи, по-спокойни и енергични, с явен разум и същински живи всеки ден.

Zdrave.to

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР