Поздравителен адрес от Павел Стоименов – кандидат за народен представител

...
Поздравителен адрес от Павел Стоименов – кандидат за народен представител
Коментари Харесай

Павел Стоименов: Честит 24 май! Време да изградим светло бъдеще за България!

Поздравителен адрес от Павел Стоименов – претендент за депутат и лидер на листите на коалиция „ Център “ в област Благоевград и Плевен:

Честит 24 май! Честит Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност!

Този ден е знак на нематериалност, обучение и културно завещание, което ни сплотява и ни прави горди потомци на великите ни просветители.

Искам да изразя своята дълбока благодарност и почитание към всички учители, просветни и културни дейци, които с безрезервност и непримиримост не престават делото на Кирил и Методий. Вашата работа е неоценима за бъдещето на нашата нация и за запазването на българската еднаквост.

Дълбок реверанс пред Вас!

Днес честваме освен Деня на светите братя Кирил и Методий, само че и Деня на Благоевград. Град, който постоянно е бил средище на просвета и обучение.

Скъпи благоевградчани, дано помним и почитаме нашите корени, да предаваме знанието и традициите на бъдещите генерации. Време да изградим ярко бъдеще както за нашия град, по този начин и за България, опирайки се на богатото ни културно завещание и показвайки непримиримия дух на нашите духовни учители.

Честит празник!

Обединението ЦЕНТЪР се явява на парламентарните избори под номер 8.

ЗАПОЗНАЙТЕ съдебна експертиза С КАНИДАТИТЕ НА ЦЕНТЪР В ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД ТУК:

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР