Ако през последните четири години ви е домъчняло за приключенията

...
Ако през последните четири години ви е домъчняло за приключенията
Коментари Харесай

Нови слухове за “Сексът и градът 3”

Ако през последните четири години ви е домъчняло за приключенията на Кари Брадшоу и другите три нюйоркски девойки, задава се приятна вест. Из туитър още веднъж плъзна слухът, че може би Сара Джесика Паркър и Кристин Дейвис замислят ново продължение на “Сексът и градът ” на огромния екран.

Новината изпълзя от размяната на няколко тайнствени, може би шеговити известия сред двете актриси. Кристин писа на Сара Джесика просто: “Липсваш ми! ”, на което получи отговор: “И ти ми липсваш! Чу ли новината? ” И още няколко извънредно завладяващи реплики в същия жанр...Допълнително наля масло в огъня и актрисата Дженифър Хъдсън, която игра в първото издание на “Сексът и градът ” (2008). Макар да не взе участие във втория филм, тя също загатна: “Може и да стане, вие единствено чакайте! ”

Ще чакаме, несъмнено, въпреки и вторият филм за огромен екран да не очарова изключително и му пожелахме да си вземе малко отмора. Вече стават тъкмо 10 години, откогато паметният момичешки сериал не е в ефир, само че това е може би мотив за нова среща на огромния екран. Кари постоянно е добре пристигнала!

А на вас, девойки, коя от двете кино серии ви хареса повече?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР