Руският президент Владимир Путин обеща в петък незабавно“ да нареди

...
Руският президент Владимир Путин обеща в петък незабавно“ да нареди
Коментари Харесай

Мирните условия на Путин са като на Хитлер, казва Зеленски

Руският президент Владимир Путин даде обещание в петък „ неотложно “ да подреди преустановяване на огъня в Украйна и да стартира договаряния, в случай че Киев стартира да изтегля войските от четирите района, анексирани от Москва през 2022 година, и се откаже от проектите си за присъединение към НАТО. Украйна отговори, като назова предлагането на Путин „ манипулативно “ и „ неуместно “.

Забележките на Путин пристигнаха, когато Швейцария се готви да одобри десетки международни лидери – само че не и от Москва – този уикенд, с цел да се опитат да набележат първите стъпки към мир в Украйна.

Те съответстваха и със срещата на водачите на Групата на Седем водещи индустриализирани народи в Италия и след Съединени американски щати и Украйна тази седмица също подписаха 10-годишно съглашение за сигурност, което съветски публични лица, в това число Путин, жигосаха като „ невалидно “.

Путин разкритикува швейцарската конференция като „ просто още един трик “. да отклони вниманието на всички, да преобърне повода и следствието от украинскат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР