Джеймс Мей записа последния си глас зад кадър за The

...
Джеймс Мей записа последния си глас зад кадър за The
Коментари Харесай

Джеймс Мей споделя тъжна актуализация на The Grand Tour като опустошителен удар за феновете на Amazon

Джеймс Мей записа последния си глас зад кадър за The Grand Tour и споделя, че е „ малко евентуално “ да работи още веднъж със съ-домакини Джереми Кларксън и Ричард Хамънд.

След като завърши кариерата си на авто водещ, той се пошегува, че в този момент най-голямата му упоритост е да стигне до края на живота си, „ без да прегази никого “. Бившето трио Top Gear показват дружно от 2003 година, първо за BBC, а по-късно за Amazon. Но 61-годишната Мей сподели, че са завършили с последния специфичен филм - който ще бъде пуснат през септември - в сряда. И запитана дали триото ще се събере още веднъж за бъдещи телевизионни планове, Мей съобщи: „ Няма да вършим различен сериал дружно за коли, не. Е, почакайте. Никога не би трябвало да казвате „ не “, нали? Мисля, че е хубаво малко евентуално. "

Потвърждавайки, че идното особено издание за Зимбабве ще бъде последното, той сподели: „ Днес записах последното парче зад кадър, което в миналото ще запиша за The Grand Tour - и затова в цялото завещание на Grand Tour,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР