Водещият Иймън Холмс наскоро бе забелязан да излиза с русокоса

...
Водещият Иймън Холмс наскоро бе забелязан да излиза с русокоса
Коментари Харесай

Русата приятелка на Иймън Холмс познава Рут от години - сега тя му помага при развода

Водещият Иймън Холмс неотдавна бе видян да излиза с русокоса другарка, откакто раздялата му с Рут Лангсфорд стана обществена.

Звездата и Рут, които водеха дружно „ Тази заран “, хвърлиха бомба предишния месец, когато беше оповестено, че се готвят да се разведат след 14 години брак и 27 години двойка. Докато Рут отдели известно време от ITV, Иймън благодари на почитателите за тяхната поддръжка.

Откакто раздялата беше оповестена, 64-годишният Иймън беше сниман с лицевия експерт и козметик Лиза Харис. Твърдеше се, че двойката даже е участвала дружно на празненство на управлението през 2022 година Източници настояват, че Лиза е била до Иймън през бурното време, до момента в който той също се бори с неприятно здраве.

Както се вижда на страницата на компанията на Лиза в Instagram, специалистката по лицето познава Иймън и Рут от доста години - нейната клиника за грижа за кожата в Съри дава услуги за двойката. Страницата в Instagram един път показа фотография на Лиза, наслаждаваща се на обяд с Рут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР