Фен на Тейлър Суифт предупреди другите да не присъстват на

...
Фен на Тейлър Суифт предупреди другите да не присъстват на
Коментари Харесай

Фен на Тейлър Суифт предупреждава „не ходете на турнето на Eras“, докато тя взривява песни и надрусани британци

Фен на Тейлър Суифт предизвести другите да не участват на дълго чаканото турне на Eras заради надпиваните британци и мощни песни.

Бившата риалити звезда Стефано Мато, която отиде на един от концертите в Единбург, отиде на страницата си в TikTok, с цел да показа за какво почитателите не би трябвало да вървят на концерти, защото тя разгласява „ огромно предизвестие “. В надписа тя сподели на феновете, че концертите не са „ тъкмо това, което си мислите “, като добави хаштаг „ разливане на чая “.

Говорейки непосредствено към камерата, Swiftie сподели: „ Ето за какво аз не мисля, че би трябвало да отидете на турнето на Eras. Знам, че хората онлайн романтизират турнето на Eras и споделят, че е необикновено и споделят, че това е най-удивителното шоу, което в миналото са виждали, само че аз ще спукам балона.

Звездата от 90-дневния избраник продължи да предизвестява почитателите, че турнето не е мястото, където да бъдете, „ в случай че не обичате да стоите “. Тя добави: „ Дори и да сте закупили място, възможностите са, че ще стоите прав цялостен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР