Сю Клийвър от Coronation Street призна, че се чувства физически

...
Сю Клийвър от Coronation Street призна, че се чувства физически
Коментари Харесай

Сю Клийвър от Coronation Street се чувства „физически болна“ заради измама с изкуствен интелект, тъй като сапунът на ITV издава предупреждение

Сю Клийвър от Coronation Street призна, че се усеща „ физически болна “, откакто е била обект на подправени лъжливи видеоклипове за намаляване с изкуствен интелект.

60-годишната актриса играе Айлийн Гримшоу на калдъръма от 2000 година и е познато лице на телевизионните фенове в цялата страна. Сю изпусна три камъка през последните няколко години и тя приказва намерено за пътуването си за намаляване в Loose Women, където взе участие в панела.

Въпреки това измамници се пробват да присвоят загубата на тегло на Сю за лична финансова полза, като лъжливо настояват, че тя е употребила техните артикули, с цел да реалокира килограмите. В отблъскващ поврат някои измамници даже употребяват AI, с цел да се показват за Сю във подправени видеоклипове.

Това идва, когато шефовете на ITV на Coronation Street и Emmerdale бяха принудени да предупредят почитателите против нова машинация в обществените медии. Феновете са накарани да имат вяра, че сметките в обществените медии, в това число Instagram, Фейсбук и Twit...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР