Ако политическите ни опоненти бяха построили поне малко колкото нас,

...
Ако политическите ни опоненти бяха построили поне малко колкото нас,
Коментари Харесай

Борисов: Аз не каня медии вече, няма да си хабя нервите

" Ако политическите ни съперници бяха построили най-малко малко колкото нас, в този момент щяхме да живеем в напълно разнообразни условия. Но те не са и оставиха след себе си единствено двулентови пътища и рушаща се инфраструктура. Инвестирали сме милиарди в републиканската пътна мрежа ", не пропусна да повтори за кой ли път изказванията си министър председателят Борисов, който в днешния съботен ден още веднъж се впусна в инфраструктурни инспекции.

" Само за последните 7 години сме построили над 200 км автомагистрали и сме ремонтирали близо 4000 км първокласни пътища. Още доста милиарди обаче са нужни, с цел да се модернизира инфраструктурата в цялата страна. Затова и всяка седмица отпускаме нови средства за българските общини. И го вършим без значение от партийната принадлежност на кметовете. Това също ни отличава от днешните претенденти за властта ", похвали се министър председателят.

Борисов изясни и за какво към този момент не кани медии при пътуванията си в страната. На въпрос дали се опасява от тях, той отговори:

" Ни минимум, ни минимум, само че има доста подвластни публицисти. Не са подвластни от държавното управление, или от нас, извършват си някакви поръчки. Да си ги вършат. Поне няма да си прахосвам нервите. Аз не поканвам медии към този момент, имам си живо включване ", неглижира сериозността на четвъртата власт той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР