Майката и сестрата на Велико Минков ще полагат грижи заедно

...
Майката и сестрата на Велико Минков ще полагат грижи заедно
Коментари Харесай

Бащата на Пейо Пеев подкрепи Велико в съда: Ще говоря в негова полза, заради това дете убиха сина ми

Майката и сестрата на Велико Минков ще поставят грижи дружно с него за развъждането на детето, даже ще живеят дружно първоначално, до момента в който животът на фамилията се подреди с новия член

Бащата на грубо убития Пейо Пеев – Орлин Пеев, при който са настанени децата на Габриела Славова от обществените, пристигна в Бургаския областен съд, с цел да поддържа Велико Минков в неговото предпочитание да отглежда сина си Кристиян.

" Заради това дете убиха сина ми. Тук съм и в случай че ме питат, ще приказвам в интерес на Велико. Детето е добре, храни се, смее се, пее си, съвършено ", сподели Орлин Пеев на влизане в залата.

ДНК експертиза потвърди неговото бащинство, а през днешния ден Велико съобщи, че има цялостна поддръжка на сестра си Иванина Минкова и майка си Атанаска Минкова и ще се оправи с родителството още от първия момент, в който съдът позволи това.

Майката и сестрата на Велико Минков ще поставят грижи дружно с него за развъждането на детето, даже ще живеят дружно първоначално, до момента в който животът на фамилията се подреди с новия член.



През последните 10 дни Велико Минков е бил неразделно до дребния Кристиян, грижил се е за него и е открил връзка, която се надява да не бъде прекратена от правосъдното решение през днешния ден.

 Виждала съм племенника си единствено на фотоси за жалост, само че се надявам да е по-близко до нас към този момент, сподели лелята Иванина.

Подготвили сме всичко за него и го чакаме, добави Атанаска Минкова. От баба си Кристиян ще получи първо играчка, която е подобаваща за възрастта му.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР