Ако няма реализация на първи мандат, няма да се състави

...
Ако няма реализация на първи мандат, няма да се състави
Коментари Харесай

Бивш зам.-председател на БСП: Нинова трябва да подаде оставка

Ако няма реализация на първи мандат, няма да се сформира държавно управление, не е реалистично Българска социалистическа партия да сформира кабинет ", това сподели в ефира на NOVA Димитър Дъбов, някогашен зам.-председател на Българска социалистическа партия. Според него доста е мъчно да се приказва за опит на обичайните партии Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ да сглобят държавно управление, тъй като има непреодолими идеологически и личностни разлики.

Социалистът счита, че нещата в партията са трагични от години насам, а към този момент е премината границата от 500 000 гласоподаватели, под която в никакъв случай не е падано, и Българска социалистическа партия се трансформира в партия, от която нищо не зависи.

Дъбов е уверен, че водачът наложително би трябвало да поеме отговорност за това състояние, оставката не трябва да е под въпрос. Той напомни, че Александър Лилов, Жан Виденов, Сергей Станишев сами са си подали оставката и Нинова не може да продължава да дърпа партията надолу като котва.

За него въпросът в този момент е кое е по-важно - партията или Корнелия Нинова.

За по този начин оповестения кабинет от Слави Трифонов Дъбов счита, че той е забавен, а Николай Василев е добре квалифициран, още няколко са съществени вижда той в него, а въпросът е дали Движение за права и свободи ще го поддържа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР