Бивш член на братство на университета в Мисури се призна

...
Бивш член на братство на университета в Мисури се призна
Коментари Харесай

Бивш член на братство от университета в Мисури се призна за виновен в случай на малтретиране, оставило обещанието сляп, парализиран

Бивш член на приятелство на университета в Мисури се призна за отговорен в малтретиране на различен студент, предизвикало слепота и обилни мозъчни увреждания.

Райън П. Деланти от Манчестър, Мисури, се призна за отговорен в петък в окръг Буун за доставка на алкохол на малолетно лице и корист, заяви St. Louis Post-Dispatch. Като част от съглашение за признание на виновността, прокурорите ще предлагат присъда от шест месеца затвор, последвана от шест месеца домакински арест. Присъдата е на 24 май.

Поради малтретирането през октомври 2021 година на събитие на приятелство Phi Gamma Delta, Дани Сантули на първокурсника не може да вижда, върви или приказва.

„ Райън схваща сериозността на обстановката и е удовлетворен от постигането на решение, което заобикаля правосъден развой “, сподели юристът на Деланти, Стефани Фортус.

Кампусът на университета в Мисури се вижда в Колумбия. Бивш член на приятелство от университета в Мисури се призна за отговорен в малт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР