Станимир Стоилов се завърна в България след големия триумф, който

...
Станимир Стоилов се завърна в България след големия триумф, който
Коментари Харесай

Мъри за Сираков: Кой каквото си е надробил, трябва да си го сърба

Станимир Стоилов се завърна в България след огромния успех, който реализира в Гьозтепе. Българският треньор съумя да реализира заветната цел, връщайки тима в турския футболен хайлайф.

Мъри което приказва и за събитията в Левски и митинга против мажоритарния притежател Наско Сираков. По тематиката той съобщи пред Блиц: „ Кой каквото си е надробил, в този момент ще би трябвало да си го сърба “.

" Направи ми усещане, че митингът на сините почитатели беше кротичък. Нямаше ексцесии, нямаше пердах, нямаше кръвопролития. Всичко бе спокойно, добродушно и цивилизовано.

Феновете не демонстрираха и грам експанзия. Не провокираха полицията. Живеем в демократична страна, където няма тирания и мирните митинги не са неразрешени.

А не както е в Русия и Беларус, където има безредици и ги разпръскват със мощ. И не както беше през ноември предходната година, когато помните какво се случи на митинга против БФС. Беше стряскаща панорама. Така че - това беше кротичък развой. А кой каквото си е надробил, в този момент би трябвало да го сърба... "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР