Ако нашето отсъствие би затворило парламента, никога не бихме го

...
Ако нашето отсъствие би затворило парламента, никога не бихме го
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Дори и по време на войни парламентът не е спирал да функционира

" Ако нашето неявяване би затворило Народното събрание, в никакъв случай не бихме го създали. В каквато и да е обстановка, опозицията има това средство - да напуща, да се връща. Правили са го и други политически сили, само че това не спря работата на Народното събрание “. Това съобщи в ефира на " Плюс-Минус " по Нова телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
„ Дори и по време на войни Народното събрание в България не е спирал да действа. Всеки има терзания, само че този учредителен проблем може да бъде решен доста елементарно. Толкова огромни зали има в България, можем да идем да работим в други зали, на разстояние един от различен, с нужната стерилизация ", добави тя.
Според водачът на Българска социалистическа партия затварянето на Народното събрание е анулация на парламентарната република. „ Това значи безконтролна власт на държавното управление, замитане на следи и безотговорно харчене на пари. Това е едната страна на нашата позиция. Втората е, че даже сега би трябвало да работим, тъй като се постановат незабавни промени в закони, които касаят ежедневни проблеми “, добави Нинова.
" Още през днешния ден започнахме срещи с разнообразни браншови организации поради проблемите, които пораждат. Чуваме предложенията им и ще изготвим един цялостен пакет от нужни промени и ще го внесем като комплекс от ограничения. Не просто на парче да привикваме съвещание на Народното събрание за една или друга корекция. Трябва да забележим сложно казуса. Ние сме съществени хора и не считаме в този момент да си играем на политиканство ", съобщи тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР