Ако има период, в който да спазваме най-много диети изобщо,

...
Ако има период, в който да спазваме най-много диети изобщо,
Коментари Харесай

Черната Златка вае тяло с банани и ориз

Ако има интервал, в който да съблюдаваме най-вече диети въобще, то това е след Нова година и преди да заминем на море. Тъй като сега се намираме в първия от двата упоменати разновидността, гледаме и следим с интерес всички потвърдени треньори, инструктори, диетолози и инфлуенсъри по тематиката. А измежду тях сигурно е и Кирил Танев, половинката на Златка Димитрова. Както знаем, Златка се отдаде на фитнеса преди години и въпреки че е подложена на критика от мнозина за метода, по който е избрала да наподобява, тя продължава да вае тяло, написа Hotnews.bg

В начинанието ѝ оказва помощ Кирил Танев, който отговори на някои въпроси на почитателите си, главно свързани с интервала на свалянето на мазнини. Сред въпросите беше и това по какъв начин се храни Златка. Отговорът не закъсня и в случай че би трябвало да го опишем с една дума, то тя би била " чисто ".

А ето и по какъв начин наподобява един хранителен ден на Златка Димитрова: заран на закуска хапва овес, протеин и банан. След това тренира, като след тренировката приема добавка - подготвителна формула. Обядът ѝ най-често е от пиле и ориз. Между обяда и вечерята има още едно хранене, само че последното ѝ постоянно е без въглехидрати - риба или месо със салата. Кирил Танев е безапелационен, че макар затворените зали, положителни резултати могат да се реализиран и с домашни тренировки.

Той предлага още да прибавяме до 300 гр. зеленчуци на хранене, а в случай че страдаме от отичане, наложително те да са термично обработени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР