Acronis обяви ново попълнение в своя екип с цел по-бързо

...
Acronis обяви ново попълнение в своя екип с цел по-бързо
Коментари Харесай

Кирил Татаринов се присъединява към борда на директорите на Acronis


 Кирил Татаринов се причислява към борда на шефовете на Acronis

Acronis разгласи ново попълнение в своя екип за по-бързо разширение пазарния дял на компанията. Кирил Татаринов, бизнес и софтуерен шеф с повече от 30 години опит в областта на корпоративния програмен продукт, се причисли към Борда на шефовете на Acronis.

“Acronis е удивителна, новаторска софтуерна компания и аз съм в действителност разчувствуван да се причисля към борда на шефовете. Вярвам, че визията на компанията и нейните артикули са доста добре позиционирани, тъй че да оказват помощ на клиенти и компании с всевъзможен размер да защитят цифровите си активи,” отбелязва Татаринов.

Той разполага с богат опит в използването на ефикасни тактики за развиване на артикули и дълбоки знания в региона на корпоративните осведомителни технологии – и двете ще оказват помощ на Acronis за по-бързото нахлуване в корпоративния и обществения бранш.

“Радваме се да посрещнем още един мощен водач в нашия ръб на шефовете. Опитът на Кирил в разпознаването на благоприятни условия и привличане на облага, ще помогне на Acronis да доближи амбициозните си стратегически цели. Acronis обезпечава лесни, ефиктивни и сигурни решения, адресиращи петте вектора на кибер отбрана – сигурност, досегаемост, дискретност, достоверност и сигурност (SAPAS) — които съставляват интерес за всевъзможни по мярка компнии по света. Експертизата на Кирил ще ни помогне да ускорим разширението на пазара,” сподели Сергей Белоусов, създател и изпълнителен шеф на Acronis.

Татаринов неотдавна беше президент и основен шеф на Citrix Systems. Под негово управление, Citrix показа нова визия и тактика, фрапантно задминаваща корпоративната просвета, фокусирайки се върху иновация и промяна на облака. По време на работата му във компанията компанията е постигнала шест поредни позитивни тримесечия, оправдавайки и даже надвишавайки упованията на Wall Street, генерирала е възвръщаемост на акционерите, надвишаваща 50%, възродила е съществени артикули и е стартирала нови облачни начинания и придобивания.

Също по този начин, Татаринов е работил 13 години в Microsoft, заемайки няколко функции, в това число президент на подразделението Microsoft Business Solutions (MBS). Преди това e бил корпоративен вицепрезидент на подразделението Management and Solutions, където e отговарял за управническите технологии и артикули на Microsoft Windows, в това число Microsoft System Center и Windows Server решенията.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР