Vivacom отново организира лятна стажантска програма, като срокът за кандидатстване

...
Vivacom отново организира лятна стажантска програма, като срокът за кандидатстване
Коментари Харесай

До 30 април Vivacom събира кандидати за лятната си стажантска програма

Vivacom още веднъж провежда лятна стажантска стратегия, като срокът за кандидатстване изтича на 30 април. Кандидатите би трябвало да изпратят автобиография и мотивационно писмо до кариерния център на оператора.

Лятната стратегия на VIVACOM обезпечава заплатен тримесечен стаж на трудов контракт, както и пакет специфични придобивки. Стажантите ще могат да придобият на практика опит, работата по действителни проблеми от бизнеса и менторинг от опитни специалисти от компанията.

„ Всяка година близо 40% от стажантите не престават развиването си в телекома. И тази година оповестените стажантски позиции са в съвсем всички отдели на компанията, в това число „ Информационни технологии “, „ Финанси “, „ Право “, „ Маркетинг “, „ Човешки запаси “, „ Продажби “ и други “, изясняват уредниците. Перспективите за развиване в компанията бяха показани пред студентите от ТУ - София и УНСС по време на кариерните конгреси, извършени в тях.

„ Студентите в УНСС се срещнаха с сполучливи образци на чиновници на VIVACOM, почнали като стажанти в компанията и израснали до позиции като старши управител и шеф. Тази година е 16-о следващо издание на програмата, което протича под надпис „ VIVAGAME Открий своето място! “



Студентите в УНСС
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР