Огнян Траянов бе преизбран единодушно за председател на сдружението Българска

...
Огнян Траянов бе преизбран единодушно за председател на сдружението Българска
Коментари Харесай

Огнян Траянов пак е председател на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН


 Огнян Траянов, ръководител на Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации

Огнян Траянов бе избран отново единомислещо за ръководител на сдружението Българска мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации, която работи доста интензивно в региона на корпоративната обществена отговорност и устойчивото развиване. Организацията сплотява на непринуден принцип необятен кръг компании и организации, които са приели задачите за стабилно развиване на Организация на обединените нации като своя тактика, задача и главен механизъм за превъзмогване на главните обществени и екологични провокации, които глобализацията води след себе си.

„ Постигнахме първата огромна цел, която си поставихме – да имаме забавни, вдъхновяващи, мотивиращи планове. Те са смисълът на съществуването ни и са приети на национално и на интернационално равнище. Доказа се, че тези основи, върху които изградихме нашата организация, а точно групови планове като пиедестал за структуриране на една организация, както и за стратегическо обмисляне и ръководство, се възприеха като добра процедура. Продължаваме да работим и оказваме помощ, с цел да покажем, че бизнесът е съзидателна сила”, съобщи Огнян Траянов по време на съвещанието.

Посредством присъединяване си в групови обществени планове фирмите могат да бъдат инструмент за положително. Признание за сполучливото използване на тактиките, заложени в Глобалния контракт на Организация на обединените нации, са националните и интернационалните оценки, които Българската мрежа е заслужила с дейната си работа по развиването на устойчиви планове и начинания.

Глобалният контракт е платформа на Организация на обединените нации, сплотяваща частния бранш за поощряване на публичната отговорност на бизнеса и превръщането на глобализацията в положителна мощ. Към 2019 година на интернационално равнище Глобалният контракт на Организация на обединените нации сплотява на доброволна основа над 10 000 компании и над 3000 бизнес асоциации, неправителствени организации, университетски институции и градове от над 160 страни в мрежа за замяна на най-хубави практики и сдружаване. Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации към този момент 5 години дава своя принос за постигането на задачите за стабилно развиване на Организация на обединените нации и е една от най-бързо разрастващите се мрежи в Европа.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР