Стоян Костов вече е мениджър „ИТ инфраструктура и мрежи“ в

...
Стоян Костов вече е мениджър „ИТ инфраструктура и мрежи“ в
Коментари Харесай

Мнемоника” увеличава екипа си

Стоян Костов към този момент е управител „ ИТ инфраструктура и мрежи “ в българската ИТ компания “Мнемоника”, одобрен снабдител на решения за осведомителна сигурност. Преди това той е оглавявал бранш „ ИТ инфраструктура “ в Райфайзенбанк България. Повече от 15 години е работил в А1, като през 10 от тях е управлявал бранш „ Системна администрация “. Завършил е Техническия университет в София, компетентност „ Информационни технологии “.

Стоян Костов ще управлява стратегическо за Мнемоника звено за предпазване и обработка на данни, както и основните за всяка организация връзки. Наскоро “Мнемоника” означи 10 години от основаването си и регистрира над 1000 сполучливо осъществени плана за повече от 200 клиента у нас и в чужбина.



Разширяването на екипа и привличането на експерт с съвсем 20-годишен опит ще подкрепят реализирането на нови планове и постигането на планувания растеж на компанията.

Оптимизирането и модернизацията на ИТ инфраструктурата са основни фактори за сполучливата цифрова промяна – развой, през който минават доста организации през днешния ден. За да е сполучлив този преход, методът на Мнемоника слага в центъра потребителя и задачите, които бизнесът чака да бъдат реализирани. Едва тогава идва ред на избор на съответни технологии и създаване на ИТ инфраструктурата.

„ Очакванията към ИТ инфраструктурата се трансформират непрекъснато, с цел да може тя да отговори на условията и динамичността на бизнеса. С поддръжката на Стоян и водения от него екип съм уверен, че ще продължим да сме приближен сътрудник на клиентите “, разяснява Вихрен Славчев, съосновател и изпълнителен шеф на “Мнемоника”.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР