Абас Галямов прогнозира, че руският президент може да отмени изборите

...
Абас Галямов прогнозира, че руският президент може да отмени изборите
Коментари Харесай

Военен преврат в Русия става все по-възможен, прогнозира бивш автор на речите на Путин


Абас Галямов предвижда, че съветският президент може да анулира изборите за държавен глава през 2024 година

Военен прелом в Русия става все по-възможен, защото войната в Украйна продължава. Това съобщи в изявление за CNN политическият анализатор и създател на речите на съветския президент Владимир Путин от 2008 до 2010 година - Абас Галямов.

„ Руската стопанска система се утежнява “, сподели той. „ Войната е изгубена. Има от ден на ден и повече жертви. Така че руснаците ще срещат повече компликации и ще се пробват да намерят пояснение за какво това се случва, поглеждайки към политическия развой и ще си дават отговор: „ Е, това е по този начин, тъй като страната ни се ръководи от остарял тиранин, остарял деспот. “

Според политолога боен прелом в Русия е допустимо да се случи през идващите 12 месеца.

„ След една година, когато политическата обстановка се промени, а отпред на страната е един в действителност ненавиждан и неизвестен президент, когато самата война стане непопулярна, а хората би трябвало да проливат кръвта си - боен прелом е вероятен ”, добави Абас Галямов.

Русия би трябвало да организира президентски избори през 2024 година, само че Галямов сподели, че счита, че има опция Путин да анулира изборите пред лицето на войната.

През последните дни западните съдружници ускориха поддръжката си за Украйна, като Съединени американски щати и Германия се съгласиха да изпратят танкове във воюващата страна.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР