А мериканската манекенка и актриса Емили Ратайковски и съпругът й,

...
А мериканската манекенка и актриса Емили Ратайковски и съпругът й,
Коментари Харесай

Емили Ратайковски роди първото си дете

А мериканската манекенка и актриса Емили Ратайковски и брачният партньор й, продуцентът и артист Себастиан Беър-Макклард, станаха родители за първи път, съобщaва Българска телеграфна агенция.

Двадесет и девет годишната Ратайковски персонално се похвали с раждането на първото си отроче, публикувайки в Инстаграм своя фотография, на която кърми новороденото.



От обява излиза наяве, че родителите са избрали за бебето името Силвестър Аполо Беър.

"Силвестър Аполо Беър се причисли към нас на 8 март. Слай се появи в най-нереалната, прелестна и изпълнена с обич заран в моя живот ", написа Емили Ратайковски.



Моделът и актриса оповести през октомври предходната година в есе за "Вог ", че чака първото си отроче. Ратайковски показа, че с мъжа ѝ ще оставят детето единствено да реши пола си, когато стане на 18 години.

Емили Ратайковски и Себастиан Беър-Макклард се ожениха през февруари 2018 година след къс замайващ разказ.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай В съветски конфиденциален цех за... шевни машини... се пенсионира чистачката. На тържеството ѝ подарили шевна машина. Със сълзи на очите дамата благодарила: - Колеги, да… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДвете страни ще одобряват и интернационално участиеВ Съединени американски щати към този момент имунизират с нея. В четвръртък препаратът беше утвърден и за приложимост в ЕвропаНякои от тях показаха предпочитание да осиновят изоставената МарияПрезидентът неведнъж изрази угриженост за обстановката и прикани Европейски Съюз да окаже подкрепаС шест положителни гласа в предаването не престават Милена и Иван-АсенВъпросите са свързани с имунизационния проект на държавното управление " Има един единствен сигнал за възнаграждение в интерес на избрана политическа мощ. Извършва се инспекция ", съобщи Ивайло Иванов " Виждам, че хората са изтощени, само че и ние сме изтощени ", разяснява държавният здравен инспекторВ нито един миг от видеото не може да се разбере, че става въпрос за реализатор от Северна Македония, написа изданиетоАмериканският президент сподели в телевизионно послание, че ще разпореди на обособените щати до 1 май да имунизират против ковид всички пълнолетни гражданиСтраната възнамерява отваряне на границите през април за жители на Европейски Съюз и на ИзраелЕто какво носи най-дълбоко задоволство на всяка зодияЗа последните 24 часа са умряли 95 душиПисмото на деветте европейски страни няма тежестта на формален документ, само че би могло да се трансформира в насочна точка за Европейска комисия, а това буди съществени терзания за промишлеността.Гражданите могат да се чакат в банковите си сметки директните вноски за самостоятелните помощиЖелязков акцентира, че през идващите 35 години летище " София " ще бъде финансирано с близо 2 милиарда лева.От мрежата Какво се случва с Тодор Неделев? Ботев Пд към момента не
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР