9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб се завръща в WRC

...
9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб се завръща в WRC
Коментари Харесай

Льоб: Рали “Акрополис” ще е много тежко

9-кратният международен рали първенец Себастиен Льоб се завръща в WRC за четвъртия си старт за М-Спорт този сезон - рали “Аклополис ”. Себ има три победи в това рали, само че последният му триумф в това рамли пристигна при последното му присъединяване тук през 2012 година. Сега Себ ще кара по нови прави, а някои от тези, които той познава, са с по-различна настройка.

“Акрополис ” е ужасно рали, постоянно доста съм го харесвал, само че това рали е друго от това, което познавам аз - изясни Льоб. - Пак ще е тежко, доста тежко за актуалните стандарти. Има някои стадии, които са останали от едно време, само че в по-голямата част от правите ще стартираме от нулата. ”

Льоб завоюва рали “Монте Карло ” през януари, по-късно отпадна в Португалия и Кения, само че и в двата случая беше отпред в класирането, когато беше заставен да спре.
 Льоб и Лапи катастрофираха на проби Льоб и Лапи катастрофираха на проби
“Отсечките в Гърция са страхотни, ще се опитам да се показва оптимално добре, уповавам се да бързо да вляза в добър темп, както стана в Португалия и Кения. Надявам се, че в този момент ще се представим по-добре, без неточности и механически проблеми. Това е задачата ”, добави Себ.
 За първи път този сезон Ожие няма да кара с Льоб За първи път този сезон Ожие няма да кара с Льоб
Льоб към този момент направи еднодневния си тест преди рали “Акрополис ”, където записа едно политане отвън трасето поради щета в спирачките.
 Тойота удостовери Ожие за рали „ Нова Зеландия “ Тойота удостовери Ожие за рали „ Нова Зеландия “
“Тестът мина добре, чувствам добре колата, мисля, че сме намерили верните настройки, като поработихме с окачването, диференциалите и хибридната система и всичко се получи добре. Доволен съм от теста, колата вървеше добре, мисля, че сме подготвени за ралито ”, приключи Льоб.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР