54-годишният Емил И. седна зад волана на реното си пиян

...
54-годишният Емил И. седна зад волана на реното си пиян
Коментари Харесай

Пиян шофьор отнесе КПП на полицията край Резово

54-годишният Емил И. седна зад кормилото на реното си пийнал и се блъсна в полицейско преградно оборудване за защита на границата край село Резово.

Той не видял, че пред него има самобитно контролно-пропусквателен пункт, което лимитира придвижването единствено в една лента – слагането на такива стана процедура откогато стартира войната в Украйна, и се врязал в едно от металните колчета, обозначени със светлоотразителен бяло-червен сигнален знак, написа " Флагман ".

С предната част на автомобила той блъснал преградното оборудване с по-висока от позволената в сектора скорост от 20 км/ч., като счупил знака и прегънал металния дирек. По автомобила също има нанесени съществени материални вреди.

Очаквано, униформените разпоредили инспекция с дрегер, като апаратът отчел съществуването на 1.54 промила алкохол в издишания от мъжа въздух, което изяснява най-малко ненапълно за какво той не е съумял да реши габаритите на автомобила си при прекосяването през своеобразното контролно-пропусквателен пункт.

Водачът е арестуван. Работата по случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР