След като в продължение на година и половина актрисата Диана Димитрова

...
След като в продължение на година и половина актрисата Диана
Димитрова
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Нямам нито една гнусна реклама, с която да ви лъжа, въпреки хилядите предложения

След като в продължение на година и половина актрисата Диана

Димитрова води несполучливи правосъдни и медийни борби с сътрудника си Юлиан Вергов, напуща и театъра, и страната ни. Това разгласи самата тя предишния понеделник в дълга обява в обществените мрежи. Звездата от сериала „ Откраднат живот ”, която се изявява сполучливо и като художничка ще учи анимация в влиятелна академия, за която от написаното от нея излиза наяве, че не е в България.

 

Диана Димитрова не се отхвърля от борбата с Вергов, а търси ново поле за изява в другото си амплоа – на художничка. Това излиза наяве от обявата й. След като в края на ноември 2022 година тя разгласи, че е била пребита от сътрудник по време на работа, а по-късно се разчу, че въпросният сътрудник е всенародният любим Юлиан Вергов, с който е имала интимни връзки, уговорките на Димитрова пред камера внезапно стопираха макар доста почитатели, които подсигуряват триумф на всяка продукция с нейно присъединяване.

 

Тя продължи да играе в театъра, въпреки и единствено в две представления – „ Тютюн " във Варна и „ Червено и черно ” в софийския Малък градски спектакъл „ Зад канала ". Режисьор и на двете е Бина Харалампиева. Представленията се радват на голям зрителски интерес, само че актрисата разкри, че отношението на гилдията към нея като цяло е унищожително.

Колежки, които тя не посочва по име, а назовава с общата дума „ дами ", която слага в кавички, разпространявали по неин адрес грозни клюки и злословия.

Най-отблъскващият бил, че е родила преди години и е изоставила детето си. Другият слух е, че е била бременна, само че не знаела кой е бащата на бебето, а третия актрисата обобщава с думите: „ Мили хора, пазете си децата ". Тя най-вероятно загатва за обвиняванията на Вергов, че е писала непристойни известия на неговата щерка Алена, когато е била едвам 15-годишна, и това е предизвикало негативизма му към оплакалата се от побой актриса.

 

Според Диана слуховете са пуснати „ от хора, които просто не могат да понесат, че аз съм от село Кайнарджа, че съм призната първа по триумф в Националната художествена академия и че съм призната първа по триумф в Националната академия за театрално и кино изкуство. Защо?

Тази ненавист и злоба единствено ги разболява. Не те не го усещат, само че идва денят. Няма по какъв начин да не ми е гадно, само че минава през мен за малко, като аромат от сметище по пътя ”, написа актрисата.

 

Явно Диана от дълго време обмисля да обърне тил на работата си в родния спектакъл, като сплоти двете й обичани области на изява – киното и рисуването.

За тази цел е избрала анимацията. Тя е предходна през серия от изпити и следва образование в една от най-престижните, по личните й думи, академии в света. Димитрова не загатва нито името на образователното заведение, нито къде се намира то, само че излиза наяве, че най-вероятно е зад граница. Ето какво е написала тя: „ Трябва да знаете, че напущам театъра. Не ме виждате на никое място по малкия екран, тъй като отхвърлям участия. Приета съм в една от най- положителните академии в света за ЗD и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите. За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след огромната – Невена Коканова! 63-тото последно зрелище с мое присъединяване ще бъде в София. Беше чест и да съм доктор Огнянова, макар компликациите и да владея най-ценната премия, тази от Вас за най-любима актриса от Нова тв, която получих през 2019 година след зрителско гласоподаване.

 

Тя не пропуща да означи, че е имала доста оферти за реклама, само че ги е отказала. „ Нямам нито една гнусна реклама, с която да Ви неистина, макар хилядите оферти. Винаги съм била отровена до болежка и поради това не съм комфортна. Винаги съм била откровена до болежка в интервютата си и в дейностите си. Винаги съм била тази, която ще каже истината “, написа още звездата.

 

Въпреки тези думи по-паметливите фенове знаят, че по времето, в което участваше в сериала „ Откраднат живот “ като доктор Огнянова, тя беше рекламно лице на една от банките у нас, а услугата, която популяризираше, беше за заплащане с часовник.

Същата услуга беше включена като реклама и в сериала посредством продуктово позициониране с присъединяване на Димитрова. Като споделя, че не е рекламирала нищо, актрисата най-вероятно засяга реклами на персоналните си страници в обществените мрежи. Много от почитателите й я поздравяват за решението да се развива в нова област, всички й пожелават триумф и й стискат палци да е щастлива там, където отива. Някои я молят да не изчезва изцяло от общественото пространство в България, защото съгласно тях в страната ни има потребност от хора като нея. Тя дава обещание да откри метод да не изостави хората, които я поддържат тук.

 

Макар да не загатва нищо за спектакъла „ Червено и черно “, излиза наяве, че са планувани още две представления в София до края на сезона – на 10 май и на 2 юни. Името на актрисата към момента попада в листата с актьорите, ангажирани в плана и не е обявено публично, че ролята й ще бъде дадена на различен. Най-вероятно този въпрос се разисква сега.

 

За „ Тютюн “ е планувано да се играе във Варна на 18 май, а в София – на 25 юни в спектакъл „ Българска войска “. Явно актрисата ще завърши театралния сезон в България, а образованието й ще стартира през есента. Представленията ще продължат да се играят, само че с друга актриса в функциите на бъдещата аниматорка.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР