Само преди няколко години малката Харпър се открои от семейството

...
Само преди няколко години малката Харпър се открои от семейството
Коментари Харесай

Харпър Бекъм порасна и се разхубави (Госпожицата стана достоен заместник на майка си – Снимки)

Само преди няколко години дребната Харпър се открои от фамилията си. В клана Бекъм всички са просто захласнати от спорта. И единствено Харпър очевидно се смути от несъвършената си фигура. В обществените мрежи младежи се присмяха на най-малка Бекъм. Родителите й даже трябваше да лимитират потреблението на интернет от момичето. Но Харпър въпреки всичко наследи фамилния темперамент. Бебето порасна и се разхубави доста.

Най-малката щерка на семейство Бекъм без пресилване е най-желаното дете в фамилията. След трима сина двойката просто мечтаеше за момиче. Така че, когато бебето Харпър се роди, тя мигновено стана фаворитка на всички. Баща й Дейвид Бекъм просто я обожава. Дори нормално неусмихнатата Виктория просто сияе от благополучие, когато е до Харпър.

Вярно, дребната Харпър към момента се възпитава много строго. Майка й от време на време споделя техните рутинни тренировки дружно. В тези видеоклипове момичето спортува доста старателно. Не всички младежи на нейната възраст биха могли да се оправят с това. Харпър е копие на майка си: тя не се предава и не се оплаква.

И резултатът не закъсня. Харпър неотдавна участва на вечерно събитие с родителите си. За тържеството момичето получи дълга копринена рокля. Облеклото наблягаше фигурата на момичето, тъй че всички видяха какъв брой е отслабнала малката  Бекъм. Харпър реши да остави дългата си коса разпусната и изглеждаше доста впечатляващо.

Но още повече почитатели на фамилията бяха привлечени от тези фотоси от обстоятелството, че всяка година Харпър става от ден на ден и повече като Виктория. Още от в този момент момичето може да се види като майка си от времето на Spice Girls …

Източник:Wday.ru

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР