Рок легендата Кирил Маричков се прибра по спешност в България Звездният

...
Рок легендата Кирил Маричков се прибра по спешност в България
Звездният
Коментари Харесай

Какво се случва с Кирил Маричков? Заряза турнето в Америка и се прибра в България

Рок легендата Кирил Маричков се прибра по неотложност в България

Звездният музикант бе на задокеанско турне с мега групата „ Фондацията “. Но „ щурецът “ се прибра скорострелно в родината от Америка.

За това заяви Дони в обществените мрежи.

„ Кирил Маричков претърпя случай още в България, преди да отлетим за Америка. С цената на доста болки съумя да свири и пее, само че болките му станаха нетърпими.

И по рекомендация на лекарите трябваше да се върне по неотложност в България, и да прекъсне турнето. Ние, останалите музиканти, мислехме да го прекратим, само че той пожела да продължим “, написа Дони.

Певецът добави още, че за прибирането на сътрудника те са му обезпечили компаньон в самолета.

Новината, обявена на Гергьовден, хвърли в суматоха многочислените фенове на Маричков. Стана ясно, че вокалистът от „ Щурците “ към този момент е добре.

Заради продължителното стоене на крайници Маричков е получил утежняване на дисковата си херния. Звездата е минал през всички прегледи и е открито, че положението му не е обезпокоително.

Той е признат в болница, където ще остане няколко дни за лекуване и наблюдаване.

80-годишният деец на рока е получил моралната поддръжка на доста свои сътрудници, звезди от българската музика. Пожелания за скорошно излекуване Кирил Маричкове  получил и от многочислените си почитатели.

Източник: България през днешния ден, Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР