47-годишният Джъстин Бейленсон искаше да угоди на семейството си и

...
47-годишният Джъстин Бейленсон искаше да угоди на семейството си и
Коментари Харесай

Съпруга реши да слабее за морето, но умря върху уред, подарен от мъжа й

47-годишният Джъстин Бейленсон искаше да угоди на фамилията си и да уреди отмора в Турция. От своя страна брачната половинка му Джоан Линч реши, че за сходно събитие тя би трябвало да наподобява по-добре и съществено се зае със загубата на тегло. Но за жалост това докара до драматичен резултат, оповестява The Sun.


Оставали единствено два месеца преди ваканцията на фантазиите й, тъй че 46-годишната Джоан незабавно се записала в спортна зала. На нея обаче не й харесвало там, а и графикът на сестра й в старешки дом не й разрешавал да го посещава, когато реши, тъй че грижовният й брачен партньор й купил кростренажор. В напъните си да смъкна колкото се може повече килограми, Джоан упражнявала на подарения от брачна половинка й тренажор всеки ден.

Една вечер след нощната промяна дамата, както постоянно, седнала на тренира на уреда и разговаряла със брачна половинка си, който стоял до нея. След няколко минути се почувствала зле и изгубила схващане. Първоначално Джъстин си помислил, че жена му се майтапи, тъй като в никакъв случай не е имала здравословни проблеми. Но когато индивидът видял сериозността на обстановката, той извикал кола за спешна помощ.


В болничното заведение лекарите незабавно предизвестили брачна половинка й, че Джоан няма да може да се избави заради тежко вътречерепно кървене. След гибелта на брачната половинка му Джъстин бил сломен и се държал единствено поради децата им. Заедно с Джоан Джъстин прекара целия си живот от 13-годишна възраст, когато в класната стая влезнало ново момиче и седнало до него. Те били разграничени единствено за известно време след учебно заведение, само че в този момент индивидът би трябвало да се научи по какъв начин да живее без нея.

"Тя непрестанно тренираше на този прокълнат тренажор, с цел да наподобява добре на плажа. Купих го за нея, само че след гибелта й го изхвърлих. Имам възприятието, че аз съм отговорен. Тя беше първата ми обич и ще бъде и последната ", прибавя мъжът.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР