В любовта и войната всичко е позволено - а феновете

...
В любовта и войната всичко е позволено - а феновете
Коментари Харесай

Феновете вкараха Тейлър Суифт и Били Айлиш във война: Само една може да е No.1

В любовта и войната всичко е разрешено - а почитателите на Тейлър Суифт и Били Айлиш са подготвени на всичко в името на обичаните си звезди. Дори да влязат в открита война против евентуалните доходи на " противниковия " лагер.

В момента Суифт и Айлиш са в директна конкуренция за 1-во място в класациите за най-продаван албум.

" " на Тейлър Суифт оглавява Billboard 200 към този момент четири следващи седмици, а Били Айлиш показа " " единствено преди няколко дни и се цели в първата позиция.

Точно когато албумът на Айлиш излезе, Суифт пусна три нови цифрови версии на три свои части за 24-часов интервал - ход, който някои хора разчетоха като директна провокация за понижаване на евентуалните продажби на " Hit Me Hard and Soft ".

Суифт пусна и нов ремикс на песента си " Fortnight " с Post Malone броени дни след премиерата на Били Айлиш. Авторът на ремикса е канадската продуцентка и еко-активистка DJ BLOND:ISH, която има особена позиция против музикалната промишленост - рецензия против замърсяването на околната среда посредством произвеждане на албуми, плочи и опаковки от пластмаса.

Това също се възприема от някои като задочно заяждане на Суифт с Айлиш. Причината: през март Били дава изявление, в което загатва, че стартирането на e неправилен разход на материали.

Тогава почитателите на Тейлър Суифт се наскърбиха от нейно име, тъй като тя е известна точно с този метод за " преработване " на продажбите на физическите копия от албумите си.

Били Айлиш даже се принуди да изясни, че в никакъв случай не е подлагала на критика съответен реализатор и прикани хората да " не поставят думи в устата ѝ ", а да прочетат какво тъкмо споделя.

В сряда още две нови цифрови версии на песни от " The Tortured Poets Department " бяха пуснати в стеснен времеви интервал - тъкмо досега, в който Billboard стопира " брояча " за класацията си.

Най-заклетите почитатели на двете певици са вбесени. Почитателите на Били Айлиш упрекват Суифт в това, че се пробва да провали премиерата на " Hit Me Hard and Soft " по непочтен метод.

" Суифтитата " обаче трансферират виновността за обстановката върху Айлиш, като считат, че тя сама се е трансформирала в цел със личните си нетактични мнения.

Поредният мотив се оказва диалог на Били с почитатели през приложението Stationhead, в който тя загатва, че няма никакви планове да прави концерти с 3-часова дълготрайност (в стила на Тейлър Суифт), тъй като счита тази дълготрайност за " безусловно психарска " и неприятна за хората.

Част от хората, които обожават Суифт и са подготвени да дадат всичко за билет за турнето ѝ, тези реплики наподобяват като демонстрация на пренебрежение или завист - без значение че Айлиш приказва за личните си албуми, а не за други реализатори.

Преувеличено или не - за някои почитатели в обществените мрежи противоборството е действителност. Съвсем действително ще е и отражението върху приходите от албумите.

Кой е спечелилият в това непрекъснато наддаване ще се разбере в неделя, когато новата ранглиста на Billboard за седмицата ще бъде оповестена. Но към този момент прогнозите са, че Тейлър Суифт ще има преднина.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР