47-годишен мъж преби жестоко жена в столичния квартал Хаджи Димитър

...
47-годишен мъж преби жестоко жена в столичния квартал Хаджи Димитър
Коментари Харесай

Системен побойник обезобрази поредната си жертва в София

47-годишен мъж преби грубо жена в столичния квартал " Хаджи Димитър " след битов скандал

Съседи настояват, че тя е следващата му жертва. Той е някогашен водач към Министерство на вътрешните работи болница и съгласно съседи по тази причина управляващите не обръщат внимание на държанието му, предава.

В сряда през нощта е получен сигнал в полицията за битов скандал в жилищен блок. Пред жилището стояла обезобразена жена. От към два месеца тя живеела чартърен дружно с Орлин Гигов.

" Пребита мощно казано, само че физиономия няма. Много пъти тези дами са ми звънели да търсят помощ. Малтретира маса дами ", сподели Красимир.

Пострадалата жена е откарана с Бърза помощ в " Пирогов " с голям брой синини и отоци по лицето, контузии по главата и гръдния панер. Приета е в Неврохирургия със подозрения за счупено ребро. Няколко часа по-късно тя напуща болничното заведение по лично предпочитание, само че не се връща на адреса.

" Семейна кавга ", уточни домоуправителката.

Според данните на прокуратурата мъжът е нанесъл доста удари с ръце и крайници в региона на главата и тялото на дамата. Оказва опозиция и на полицията, която се отзовава на сигнала за принуждение.

" Когато са го извели е бил доста пийнал в безпомощно положение ", разяснява Красимир.

Съседите на Орлин описват, че постоянно са го виждали в нетрезво положение, а от жилището постоянно се чували писъци и викове. Оплаквания са подавани и до домоуправителя.

" Този човек не е за общество. Той би трябвало да живее в заведение, евентуално за психиатрия или затвор ", сподели още Красимир.

Мъжът има престъпни регистрации.

" Разбрах през вчерашния ден от полицията, че е бил техен помощник или нещо като водач към Министерство на вътрешните работи болница. Уволнен е преди известно време ", разяснява Красимир.

Софийската районна прокуратура е повдигнала обвиняване на 47-годишния мъж. Задържан е за 72 часа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР