45-ят президент на САЩ и настоящ кандидат за номинацията на

...
45-ят президент на САЩ и настоящ кандидат за номинацията на
Коментари Харесай

Тръмп се обяви за президента, подкрепял най-много ограниченията за аборт

45-ят президент на Съединени американски щати и сегашен претендент за номинацията на Републиканската партия за изборите следващата година Доналд Тръмп разяснява обвиняванията против себе си, решението по делото „ Роу против Уейд “ за анулация на правото на аборт на евангелистка конференция във Вашингтон. Той се дефинира като „ президентът, който поддържа най-силно живота в американската история “.

Изказването, направено на годишнината от решението на Върховния съд да анулира правото на аборт, целеше да затвърди поддръжката за Тръмп измежду белите християни евангелисти.
Знаете ли, ще кажат, че това е виновност на Тръмп. Но аз го направих – решението за абортите – и никой не мислеше, че това даже е допустимо. Много положителни, мощни и умни хора се бориха в продължение на 50 години и в никакъв случай това не може да бъде направено. Но аз го направих. Гордея се, че съм президентът, който поддържа най-вече живота в американската история.
Доналд Тръмп – претендент за републиканската номинация за президент на Съединени американски щати

Тръмп увери евангелистите, че федералното държавно управление може да има роля в регулирането на абортите в края на бременността.

Републиканецът също по този начин дефинира повдигнатите му федерални обвинявания за нелегално предпазване и боравене с класифицирани документи „ огромен знак за храброст “, закачен му от „ радикалните леви демократи, марксисти, комунисти и фашисти “.

Доналд Тръмп сподели още, че имал " цялостно право " да пази документи от времето, когато е бил в Белия дом, по силата на Закона за президентските архиви.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР