Президентът на САЩ Джо Байдън изнесе снощи остро критична реч

...
Президентът на САЩ Джо Байдън изнесе снощи остро критична реч
Коментари Харесай

Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън изнесе нощес остро сериозна тирада в изборната година на годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом до момента в който протестиращи извън осъждаха поддръжката му за войната на Израел против групировката „ Хамас “, предадоха международните организации.
Байдън употребява годишното публично събитие, с цел да съобщи, че неговият  републикански противник на идните избори Доналд Тръмп е неузрял, взе на майтап личната си преклонна възраст и се развихри, изправен пред вашингтонските публицисти, които наблюдават президентската институция.

„ Да, възрастта е проблем. Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам против 6-годишен “, пошегува се Байдън. 81-годишният президент по-късно добави за някогашния държавен глава Тръмп, който е на 77: „ Възрастта е единственото общо нещо сред нас “.

На тазгодишното събитие, което се организира от 1921 година и на него се събират средства за стипендии, стотици публицисти, политици и известни персони бяха изпълнили в голяма хотелска банкетна зала в хотел " Вашингтон Хилтън ". Речта на президента в умозаключение постоянно включва „ другарски огън “, прицелен против кореспонденти и други посетители.

Този път Байдън даде някои препоръки на пресата. „ Най-искрено не ви апелирам да заемате страна. Моля ви да сте на висотата на сериозността на момента. Преминете около това, което може да отклони вниманието и около разсейващите съпътстващи събития, които преобладават и придадоха сензационност на нашата политика и се концентрирайте върху това, което в действителност е заложено на карта “, сподели Байдън.

Тази година хазаин на събитието беше Колин Джост от „ Сатърдей найт лайв “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР