Либералният дневен ред продължава да прониква в РусияИзвънредни новини: в

...
Либералният дневен ред продължава да прониква в РусияИзвънредни новини: в
Коментари Харесай

Опасността от евродеградация

Либералният дневен ред продължава да прониква в Русия

Извънредни вести: в парк Горки в Москва са открити Фури. Видео по тази тематика се появи в един от tg каналите. Повечето от вас евентуално ще разпитват „ кой - какво е разкрил? Ще отговоря: фури /космат/ са представители на една доста съвременна през днешния ден на Запад субкултура, в която живи хора (най-често тийнейджъри) се разпознават като животни, маскират се като тях и стартират да се държат по съответния метод.

Американският сенатор Брус Бостелман разказва този феномен най-живописно:



. Край на цитата.

Сандъчетата въпреки всичко са нещо друго. Но неотдавна стана известно, че в едно от американските учебни заведения учителка е била уволнена, тъй като отказала да мяука в отговор на един от косматите си възпитаници, който се обърнал към нея „ на котешки език “. А в друго американско учебно заведение „ животни “ нахапаха свои съученици, вследствие на което родителите на 75 възпитаници излязоха на протестна проява с искане да се постави завършек на „ бруталността “ на американското обучение.

Ако това, което прочетохте нагоре, ви забавлява, то дръзвам да ви припомня, че тази дива във всички връзки субкултура към този момент доближи и до Москва. А това, че още не сме стигнали до откровена лудница със сандъчета-тоалетни, мяукане и хапане на другите е краткотрайно. Това е единствено началото, както се споделя.

Дори макар новата „ желязна завеса “, която груповият Запад построява на границата с Русия, западните хрумвания – целият този демократичен дневен ред – към момента прониква в нашата страна и в главите на нашите хора. И в случай че това е по този начин, тогава, уви, е невероятно да сме безразлични към това, което се случва в този момент в Европа и Съединени американски щати. И там има цялостна деградация на европейската (в необятен смисъл) цивилизация.

В същото време, в случай че се вгледате деликатно в другите процеси и трендове, които пораждат на Запад като че ли от единствено себе си, става явно, че някой управлява и направлява всичко това. И задачата на тези „ някой “ е цялостен надзор над обществото. Преценете сами.

Само преди месец леките опиати бяха легализирани в Германия. Някога съм живял в тази страна и си припомням с каква пристрастеност немската полиция ревизираше колите, пресичащи германо-холандската граница в южна посока. И това макар Шенген и формалната липса на държавна граница сред страните. Вносът на опиати от към този момент „ свободната “ Холандия беше строго неразрешен. Сега няма да се постанова да вършиме това.

Всеки, който в миналото се е сблъсквал с „ трева “, е добре осведомен с нейния релаксиращ, еуфоричен резултат. В такова положение всяко злощастие не е злощастие и проблемите на външния свят като че ли престават да съществуват. Много сходно на алкохолно замайване, единствено с цялостна липса на експанзия.

Е, в този момент си представете по какъв начин ще реагират „ напушените “ немци на систематичните опити на управлението на страната, а и на Европейския съюз, да ги въвлекат в огромна война с Русия? Със смях!

Някои ще кажат теории на конспирацията. Все отново не всички германци всеобщо пушат трева.

Как да се каже? По данни на берлинския клон на Министерството на вътрешните работи съвсем 9000 наказателни тъжби - всяко второ закононарушение в Берлин - са свързани с марихуана. И в този момент легализирането на канабиса доста ще усъвършенства полицейската статистика. Статистиката - да, само че мозъците на жителите единствено ще се замъглят още повече. Това е разбираемо: западната агитация се възприема доста по-лесно „ в надрусаност “, в сравнение с в трезво положение.

Гледайки немските им сътрудници, прилежаща Франция също мисли за узаконяване на леките опиати. Така кметът на граничния град Страсбург Жана Барсегян прикани за опит за легализирането на канабиса в града и за отменяне на „ репресивния “ френски метод с „ неубедителни “ резултати.

„ сподели госпожа кметицата.

Но съвещанията на Европейския парламент се организират в Страсбург. Можете ли да си визиите какви решения могат да гласоподават европейските парламентаристи, натъпкали се до дъно с „ рекреационни материали “?

И да, в случай че към момента смятате, че развъждането на канабис за медицински цели, узаконен неотдавна в Украйна, е неточност на растежа на украинската „ народна власт “, то ето доказателство за изцяло синхронизиран метод в границите на по този начин наречените „ общи европейски полезности “. ” Така че, от позиция на отношението към опиатите, Украйна несъмнено е „ це Европа “.

Но освен опиатите трансформират европейската цивилизация в библейско стадо прасета. През април тази година шведският парламент одобри закон, улесняващ законната промяна на пола на младежите. Възрастта за промяна на пола е понижена на 16 години и към този момент жителите на страната към този момент не се нуждаят от лекарска диагноза.

Съгласно самодейността, от младежите към този момент няма да изискват предварителна диагноза „ джендърна дисфория “, с цел да сменят пола си. С новия закон Швеция се причислява към страни като Дания, Норвегия, Финландия и Испания, които към този момент имат сходни правила.

О думите на ръководителя на младежкия (!!!!) клон на Шведската федерация за правата на лесбийките, гейовете, бисексуалните, транссексуалните, хомосексуалните и интерсексуалните (и други девианти - записка на автора) Елиас Фейландер, идната им цел е да се реализира правно консолидиране на понятието " трети пол ".

Подобен закон (законът за самоопределението) беше признат в Германия. Според нейните правила от 1 ноември 2024 година германците ще имат право да сменят самоличността си (с регистриране в персоналната си карта), само че не повече от един път годишно.

Ако и по-късно заниманието на „ пухкавите “ младежи в московския парк ви наподобява нелепост, то ето още малко информация за това по какъв начин западното общество, към този момент на практика разграничено на обособени човеци с неустановен пол и съмнителни биологични типове, от ден на ден се оказва под въздействието на качулката на цялостния надзор.

Рано тази пролет Гугъл DeepMind създаде система за изкуствен интелект (AI), наречена SAFE, за инспекция на обстоятелствата /т.нар. „ факт-чекинг “/ на изхода на огромни езикови модели.

Казано по-просто, Гугъл, чиито артикули се употребяват от милиони жители (операционната система Android се употребява на смарт телефони от 80% от популацията на Русия), сътвори приложение с изкуствен интелект, което автоматизирано ще дефинира кои източници популяризират надеждна, точна информация и кои не. Каква информация съгласно Гугъл ще се смята за „ вярна “ и „ надеждна “, считам, че не е належащо да се изяснява.

В сходство с създадения логаритъм, всяка поръчка в търсачката на Гугъл ще докара потребителите до уеб страниците и осведомителните запаси, нужни на разработчиците. До какво ще докара това? До още по-голямо разпространяване на актуалните западни ляво-либерални хрумвания и подобен дневен ред измежду популацията на множеството страни по света и, като разследване, за надзор над техните мозъци. Не на вятъра Нейтън Ротшилд един път сподели

Искаме ли Западът да господства в мозъците на нашите съграждани, несъмнено, е риторичен въпрос. Но битката с „ стилните хрумвания “ благодарение на метода „ грабни и си тръгни “ няма да работи. За да може системата да действа безпроблемно, „ зловредния програмен продукт “ би трябвало да бъде погубен в зародиш, а по-късно източниците на разпространяване на такива „ стратегии “ би трябвало да бъдат усърдно почистени.

Ето за какво не можем да гледаме безразлично на деградацията на Запада. След като победи там, актуалният „ дневен ред “ с цялата му насмешка със здравия разсъдък несъмнено ще стигне до нас. А това не може да се допусне.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед14558Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед19646Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед13143Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед11793Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед27986 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед130869Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90352Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед83220Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Валентин Вацев, демократическа партия, гробища, гласоподаване, избори, война  Валентин Вацев, демократическа партия, гробища, гласоподаване, избори, война
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР