По думите му пожарът бързо е бил изгасен, а инцидентът

...
По думите му пожарът бързо е бил изгасен, а инцидентът
Коментари Харесай

Украински дрон предизвика пожар в рафинерия в руския град Волгоград

По думите му пожарът бързо е бил изгасен, а случаят се е разминал без жертви.  " В резултат на попадение от дрон с следваща експлозия на територията на Волгоградската рафинерия породи пожар. Противопожарните екипи оперативно изгасиха пожара. Няма жертви ", написа Бочаров в " Телеграм ", представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция. 

Губернаторът на граничещата с Украйна съветска Белгородска област , Вячеслав Гладков, пък заяви през вчерашния ден, че една жена е била убита, а още 29 души, в това число едно дете, са били ранени при украински обстрел, съобщи Ройтерс.

" Град Белгород и Белгородска област бяха подложени на масиран обстрел от украинските въоръжени сили ", написа губернаторът в " Телеграм ". Агенция Ройтерс отбелязва, че не може да удостовери тази информация по самостоятелен път.

По думите на Гладков 49 жилището в 22 жилищни здания и четири търговски обекта са били развалени, а четири покрива на здания са станали цел на директни попадения. Губернаторът добави, че са нанесени вреди на една градска болница, на регионалната детска болница, на едно учебно заведение и на две спортни уреди.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР