45-годишният мъж, наръгал и убил любовника след скандал в Стамболийски,

...
45-годишният мъж, наръгал и убил любовника след скандал в Стамболийски,
Коментари Харесай

Мъжът от гей касапницата в Стамболийски остава в ареста

45-годишният мъж, наръгал и умъртвил любовника след скандал в Стамболийски, остава в ареста. Това дефинира Пловдивският апелативен съд, като удостовери взетата мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на Окръжен съд – Пловдив.

На 4 май 2022 година в Стамболийски двама мъже единият, от които германец, след щедро полята раздумка с алкохол са почнали да си насочат обвинявания, които се заформил любовен скандал, който малко по-късно се ожесточил и прераснал в ликвидиране.

Под афект двамата протегнали ръка към ножове и почнали да си нанасят взаимни рани. След съществено намушкване, българинът алармирал на 112 и извикал незабавна помощ. Приятелят му обаче умрял.

Така апелативните магистратите решиха, че от събраните досега доказателства, изводи на експертизи, разпити на очевидци и обясненията на обвинения, вярно Окръжният съд е решил, че може да се направи обосновано съмнение за съпричастност на А. Л. към действието, в което е упрекнат.

За това закононарушение законът планува наказване от 10 до 20 години отнемане от независимост. От тежестта на наказването произтича заплаха от укриване или осъществяване на закононарушение от обвинения при по-лека мярка за неотклонение.

Определението на Апелативния съд е дефинитивно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР